Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Espelette chilipulver AOP – 50g
Espelette, Frankrike
kr 159.00,-
Forberedelsestid 20 min1 hrTotal tid 1 hr 20 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Olivier PeanTilberedning
- Skjær laksen i tynne skiver.
- Skrell hvitløksfeddet, del i to og gni den over et fat.
- Press sitronsaft og appelsinsaft, bland inn 2 ss Limoncino balsamico.
- Ha deretter lakseskivene på et fat. Lakseskivene må ikke overlappe hverandre. Hell over juicesaften, pass på at all fisken blir marinert og ligger i juice.
- Vask vårløken, fjern den grønn delen, strimle i tynne skiver og fordel over fisken. Dryss over Espelette chilipulver AOP. Ha over filmplast og sett til side i minst 1 time i kjøleskap.
- Vask persillebladene, halvparten skal blandes med 1-2 ss balansert olivenolje, resten strimles. Sett til side.
- Gjør klar popcorn: ha 1 ss hverdagsolje i en kjele, hell i popcorn-maisen og stek i 3-4 minutter. Tilsett deretter honning og smak til med kummin-frø. Bland alt godt sammen.
- Sil fiskeskivene for å få vekk overflødig juice. Bland fiskeskivene med marinaden av strimlet persille og balansert olivenolje.
- Dander lakseskivene over tallerkenen.
- Smak til resten av persillebladene med pepper og ha over fisken. Smak til med havsalt over popcornet, og fordel over retten
- Til slutt; smak til med Espelette Chilipulver AOP
Ingredienser
Ingredienser
- 600 g laks av sashimikvalitet
- 1 fedd hvitløk
- 1 stk appelsin
- 2 stk økologiske sitroner
- 2 ss Limoncino balsamico
- 2 stk vårløk
- ½ ts Espelette Chilipulver AOP
- ½ bunt bunt med persille
- 40 g popcorn mais
- 2 ts honning
- 1 ss kumminfrø
- 1-2 ss Hverdagsolje
- Balansert Grand Cru olivenolje (kan sløyfes)
- salt og pepper
Olivier PeanTilberedning
- Skjær laksen i tynne skiver.
- Skrell hvitløksfeddet, del i to og gni den over et fat.
- Press sitronsaft og appelsinsaft, bland inn 2 ss Limoncino balsamico.
- Ha deretter lakseskivene på et fat. Lakseskivene må ikke overlappe hverandre. Hell over juicesaften, pass på at all fisken blir marinert og ligger i juice.
- Vask vårløken, fjern den grønn delen, strimle i tynne skiver og fordel over fisken. Dryss over Espelette chilipulver AOP. Ha over filmplast og sett til side i minst 1 time i kjøleskap.
- Vask persillebladene, halvparten skal blandes med 1-2 ss balansert olivenolje, resten strimles. Sett til side.
- Gjør klar popcorn: ha 1 ss hverdagsolje i en kjele, hell i popcorn-maisen og stek i 3-4 minutter. Tilsett deretter honning og smak til med kummin-frø. Bland alt godt sammen.
- Sil fiskeskivene for å få vekk overflødig juice. Bland fiskeskivene med marinaden av strimlet persille og balansert olivenolje.
- Dander lakseskivene over tallerkenen.
- Smak til resten av persillebladene med pepper og ha over fisken. Smak til med havsalt over popcornet, og fordel over retten
- Til slutt; smak til med Espelette Chilipulver AOP
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x