Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
Grovhakk gressløken
Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat
Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk
Ringle dressingen over lakseskivene
Ha nykvernet Timut pepper over laksen
Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter
Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to
Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler
Tilberedning
Grovhakk gressløken
Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat
Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk
Ringle dressingen over lakseskivene
Ha nykvernet Timut pepper over laksen
Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter
Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to
Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler
Ingridienser