Tilberedning
- Grovhakk gressløken
- Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat
- Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk
- Ringle dressingen over lakseskivene
- Ha nykvernet Timut pepper over laksen
- Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter
- Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to
- Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler
Ingredienser
*Man kan erstatte Mangobalsamico med Grapefruktbalsamico
Tilberedning
- Grovhakk gressløken
- Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat
- Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk
- Ringle dressingen over lakseskivene
- Ha nykvernet Timut pepper over laksen
- Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter
- Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to
- Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler