Tilberedning
- Skjær laks i små terninger og ha i en skål
- Finhakk sjalottløken og dillen
- Støt pepperkornene i en morter
- Kutt eplet og agurken i små terninger
- Bland grønnsakene forsiktig sammen med laksen og sitronsaften. Rør om
- Smak med urtesalt og pepper. La det stå 1 time i kjøleskapet
- Lag en dressing av sitronolje og granateplebalsamico
- Hell dressingen over laksetartaren og bland om
- Smak til med pepper og urtesalt
Ingredienser
- 300 g laksefilet, uten skinn
- ½ stk syrlig eple
- ½ stk agurk
- 1 stk sjalottløk
- 1,5 ss dill
- 2 - 3 klyper Urtesalt til fisk
- 10 korn Hvitt Phu-Quoc-pepper
- ½ stk sitron - saften
- 4 ss Gul sitronolje
- 2 ss Granateplebalsamico
Tilberedning
- Skjær laks i små terninger og ha i en skål
- Finhakk sjalottløken og dillen
- Støt pepperkornene i en morter
- Kutt eplet og agurken i små terninger
- Bland grønnsakene forsiktig sammen med laksen og sitronsaften. Rør om
- Smak med urtesalt og pepper. La det stå 1 time i kjøleskapet
- Lag en dressing av sitronolje og granateplebalsamico
- Hell dressingen over laksetartaren og bland om
- Smak til med pepper og urtesalt