Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

LAKSETARTAR MED EPLE

Leter du etter en forrett som er like imponerende som den er enkel å lage? Da er laksetartar med eple en sikker vinner!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
17-mai, Forrett
Enkel
4

Porsjoner

Leter du etter en forrett som er like imponerende som den er enkel å lage? Da er laksetartar med eple en sikker vinner!

300 g

laksefilet, uten skinn

0.5 stk

syrlig eple

0.5 stk

agurk

1 stk

sjalottløk

1.5 ss

dill

2.3 klyper

Urtesalt til fisk

10 korn

Hvitt Phu-Quoc-pepper

0.5 stk

sitron - saften

4 ss

Gul sitronolje

2 ss

Granateplebalsamico

1. 

Skjær laks i små terninger og ha i en skål


2. 

Finhakk sjalottløken og dillen


3. 

Støt pepperkornene i en morter


4. 

Kutt eplet og agurken i små terninger


5. 

Bland grønnsakene forsiktig sammen med laksen og sitronsaften. Rør om


6. 

Smak med urtesalt og pepper. La det stå 1 time i kjøleskapet


7. 

Lag en dressing av sitronolje og granateplebalsamico


8. 

Hell dressingen over laksetartaren og bland om


9. 

Smak til med pepper og urtesalt


Tilberedning

1. 

Skjær laks i små terninger og ha i en skål


2. 

Finhakk sjalottløken og dillen


3. 

Støt pepperkornene i en morter


4. 

Kutt eplet og agurken i små terninger


5. 

Bland grønnsakene forsiktig sammen med laksen og sitronsaften. Rør om


6. 

Smak med urtesalt og pepper. La det stå 1 time i kjøleskapet


7. 

Lag en dressing av sitronolje og granateplebalsamico


8. 

Hell dressingen over laksetartaren og bland om


9. 

Smak til med pepper og urtesalt


ingredienser

300 g

laksefilet, uten skinn

0.5 stk

syrlig eple

0.5 stk

agurk

1 stk

sjalottløk

1.5 ss

dill

2.3 klyper

Urtesalt til fisk

10 korn

Hvitt Phu-Quoc-pepper

0.5 stk

sitron - saften

4 ss

Gul sitronolje

2 ss

Granateplebalsamico

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter