Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

LAKSETARTAR MED SITRONBALSAMICO

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Lunsj
Enkel
4

Porsjoner

300 g

laks uten skinn

100 g

røkelaks

0.7 bunt

gressløk

1 stk

sjalottløk

1 stk

eggeplomme

1 ss

Gul sitronolje

1 ss

Sennep med honning

1 ss

Sitronbalsamico

sitronsaft

Urtesalt til fisk

nykvernet pepper

1. 

Kutt laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet


2. 

Finhakk gressløk og sjalottløk


3. 

Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico


4. 

Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen


5. 

Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering


6. 

Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken


7. 

Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av


Tilberedning

1. 

Kutt laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet


2. 

Finhakk gressløk og sjalottløk


3. 

Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico


4. 

Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen


5. 

Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering


6. 

Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken


7. 

Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av


ingredienser

300 g

laks uten skinn

100 g

røkelaks

0.7 bunt

gressløk

1 stk

sjalottløk

1 stk

eggeplomme

1 ss

Gul sitronolje

1 ss

Sennep med honning

1 ss

Sitronbalsamico

sitronsaft

Urtesalt til fisk

nykvernet pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter