LAKSETARTAR MED SITRONBALSAMICO

Koketid 20 min
1 hr
Total tid 1 hr 20 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett, Lunsj

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kutt laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet
  • Finhakk gressløk og sjalottløk
  • Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico
  • Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen
  • Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering
  • Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken
  • Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av

Tilberedning
 

  • Kutt laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet
  • Finhakk gressløk og sjalottløk
  • Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico
  • Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen
  • Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering
  • Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken
  • Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE