Tilberedning
- Kutt laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet
- Finhakk gressløk og sjalottløk
- Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico
- Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen
- Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering
- Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken
- Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av
Ingredienser
- 300 g laks uten skinn
- 100 g røkelaks
- ¾ bunt gressløk
- 1 stk sjalottløk
- 1 stk eggeplomme
- 1 ss Gul sitronolje
- 1 ss Sennep med honning
- 1 ss Sitronbalsamico
- sitronsaft
- Urtesalt til fisk
- nykvernet pepper
Tilberedning
- Kutt laks og røkelaks i små terninger. Sett i kjøleskapet
- Finhakk gressløk og sjalottløk
- Visp sammen eggeplomme, sitronolje, sennep, sitronsaft og sitronbalsamico
- Bland laksen, sjalottløken og gressløken med dressingen
- Smak til med urtesalt og nykvernet pepper. Settes i kjøleskapet i ca 1 time før servering
- Smak til med mer salt om ønskelig før du serverer på en tallerken
- Pynt med gressløk og server med en krydret salat ved siden av