LASAGNE MED PASSATA OG SOLTØRKEDE TOMATER

Smaksrik lasagne helt uten kjøtt - laget med vår Passata
pexels anna guerrero
Forberedelsestid 40 min
Koketid 30 min
Total tid 1 hr 10 min
Porsjoner 8 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres sjalottløken på medium varme i en kasserolle med 3 ss Hverdagsolje inntil den er blank. Tilsett hvitløk og Bouquets garnis og fortsett å frese 1 minutt til. Deretter, tilsett Passata og fortsett å koke på svak varme i 10-15 minutter. Sett til side
  • Forvarm ovnen til 185 grader
  • Finhakk persillebladene, gressløk og basilikumbladene, bland med ricotta og Olivenolje. Smak med nykvernet Sort Kampot pepper og Havsalt fra Camargue
  • Forvell lasagneplatene i 1 minutt i kokende vann
  • Smør formen med et tynt lag Hverdagsolje. Fordel lagvis: start med lasagneplate i bunnen, så ett tynt lag Passata-saus, deretter ricotta, så noen Soltørkede cherrytomater og så dryss litt Kryddermiks pasta og pizza
  • Fortsett med samme prosess 3 ganger
  • Pensle eggeplomme over lasagnen, og dryss over revet Parmesan
  • Stekes i 30 – 40 minutter
  • Server varmt
    pexels anna guerrero
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fres sjalottløken på medium varme i en kasserolle med 3 ss Hverdagsolje inntil den er blank. Tilsett hvitløk og Bouquets garnis og fortsett å frese 1 minutt til. Deretter, tilsett Passata og fortsett å koke på svak varme i 10-15 minutter. Sett til side
  • Forvarm ovnen til 185 grader
  • Finhakk persillebladene, gressløk og basilikumbladene, bland med ricotta og Olivenolje. Smak med nykvernet Sort Kampot pepper og Havsalt fra Camargue
  • Forvell lasagneplatene i 1 minutt i kokende vann
  • Smør formen med et tynt lag Hverdagsolje. Fordel lagvis: start med lasagneplate i bunnen, så ett tynt lag Passata-saus, deretter ricotta, så noen Soltørkede cherrytomater og så dryss litt Kryddermiks pasta og pizza
  • Fortsett med samme prosess 3 ganger
  • Pensle eggeplomme over lasagnen, og dryss over revet Parmesan
  • Stekes i 30 – 40 minutter
  • Server varmt
    pexels anna guerrero
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE