MANGO MED LEMON CURD OG SJOKOLADEPERLER MED INGEFÆR

En spennende og smakfull dessert med friske smaker fra mango og ingefær.
91. Mangodessert scaled
Koketid 1 hr 30 min
12 timer
Total tid 13 timer 30 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Dessert, Jul

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

TILBEREDNING LEMONCURDKREM

  • Ha gelatinplatene i vann
  • Varm opp 1/3 del av fløten og tilsett gelatinplatene og den hvite sjokoladen
  • Kjør det glatt med en stavmikser sammen med resten av kremen, lemon curd og gul sitronolje
  • Ha i kjøleskapet i 12 timer

TILBEREDNING MANGO MED HONNING- OG INGEFÆRBALSAMICO

  • Skrell mangoen, 200 g av mangoen kjøres glatt i en mikser, resten deles i små terninger
  • Ha gelatinen i vann
  • Varm opp den glattkjørte mangoen og tilsett gelatinen. Tilsett så olivenolje, honning- og ingefærbalsamico og mangobiter
  • Fyll glass eller serveringsskåler 1/3 fulle med mangopuré. Ha i kjøleskapet i 4-5 timer

TILBEREDNING MANDELBUNN

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Kjør mandler og melis glatt med en stavmikser
  • Pisk forsiktig eggehvitene til de skummer
  • Øk gradvis farten på mikseren og tilsett gradvis sukker til eggehvitene
  • Vend inn mandler og melis i eggehvitene. Tilsett honning- og ingefærbalsamico
  • Ha deigen over et bakepapir, 1 cm tykk
  • Stekes i 12 minutter

TILBEREDNING ANRETNING

  • Visp hvit sjokolade-lemoncurdkrem til en flyende konsistens, og vend inn sjokoladeperler med ingefær
  • Kutt rundinger av mandelbunnen som passer til glassene/serveringsskålene
  • Ha mandelbunn over mangopureen og deretter avslutt med hvit sjokolade/lemoncurd krem
  • Pynt desserten med mangobiter, sitronskall og sjokoladeperler med ingefær
  • Spises romtemperert

Ingredienser

Ingredienser
  

INGREDIENSER TIL LEMON CURD-KREM

INGREDIENSER TIL MANDELBUNN

INGREDIENSER TIL MANGO MED HONNING- OG INGEFÆRBALSAMICO

Tilberedning
 

TILBEREDNING LEMONCURDKREM

  • Ha gelatinplatene i vann
  • Varm opp 1/3 del av fløten og tilsett gelatinplatene og den hvite sjokoladen
  • Kjør det glatt med en stavmikser sammen med resten av kremen, lemon curd og gul sitronolje
  • Ha i kjøleskapet i 12 timer

TILBEREDNING MANGO MED HONNING- OG INGEFÆRBALSAMICO

  • Skrell mangoen, 200 g av mangoen kjøres glatt i en mikser, resten deles i små terninger
  • Ha gelatinen i vann
  • Varm opp den glattkjørte mangoen og tilsett gelatinen. Tilsett så olivenolje, honning- og ingefærbalsamico og mangobiter
  • Fyll glass eller serveringsskåler 1/3 fulle med mangopuré. Ha i kjøleskapet i 4-5 timer

TILBEREDNING MANDELBUNN

  • Forvarm ovnen til 180 grader
  • Kjør mandler og melis glatt med en stavmikser
  • Pisk forsiktig eggehvitene til de skummer
  • Øk gradvis farten på mikseren og tilsett gradvis sukker til eggehvitene
  • Vend inn mandler og melis i eggehvitene. Tilsett honning- og ingefærbalsamico
  • Ha deigen over et bakepapir, 1 cm tykk
  • Stekes i 12 minutter

TILBEREDNING ANRETNING

  • Visp hvit sjokolade-lemoncurdkrem til en flyende konsistens, og vend inn sjokoladeperler med ingefær
  • Kutt rundinger av mandelbunnen som passer til glassene/serveringsskålene
  • Ha mandelbunn over mangopureen og deretter avslutt med hvit sjokolade/lemoncurd krem
  • Pynt desserten med mangobiter, sitronskall og sjokoladeperler med ingefær
  • Spises romtemperert

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE