Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 180°C
- Bland egg, sukker, zest fra 2 sitroner og juice fra 1 sitron i en bolle
- Tilsett kremfløten og bland igjen
- Sikt melet, bakepulveret og saltet i en bolle. Tilsett den tørre blandingen til eggeblandingen. Til slutt, bland inn Olivenolje
- Fordel deigen i 8 muffinsformer. Stek i 20-25 minutter. Stikk en trepinne i en av muffinsene for å sjekke om de er ferdige
- Ta muffinsene ut av ovnen når de er ferdige og la de hvile 15 minutter på benken. Ta de ut av formene og avkjøl helt på en rist
Ingredienser
- 8 cl Fruktig og balansert olivenolje
- 3 egg
- 200 g sukker
- 2 sitroner - juicen fra 1 sitron + zest fra 2 sitroner
- 10 cl kremfløte
- 190 g mel
- ½ pakke gjær
- 1 klype fint salt
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 180°C
- Bland egg, sukker, zest fra 2 sitroner og juice fra 1 sitron i en bolle
- Tilsett kremfløten og bland igjen
- Sikt melet, bakepulveret og saltet i en bolle. Tilsett den tørre blandingen til eggeblandingen. Til slutt, bland inn Olivenolje
- Fordel deigen i 8 muffinsformer. Stek i 20-25 minutter. Stikk en trepinne i en av muffinsene for å sjekke om de er ferdige
- Ta muffinsene ut av ovnen når de er ferdige og la de hvile 15 minutter på benken. Ta de ut av formene og avkjøl helt på en rist
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.