Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Timut pepper
Nepal
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
ÉDITION LIMITÉE
Heritage økologisk
olivenoljeLes Mèes, Haute-Provence, November 2021
kr 429.00,-
Legg i handlekurv-
Helletut i plast
kr 35.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med sitron – 250ml
Italia
kr 269.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med sitron – 100ml
Italia
kr 169.00,-
Legg i handlekurv-
Hvit balsamico – 250ml
Italia
kr 269.00,-
Legg i handlekurv-
Hvit balsamico – 100ml
Italia
kr 169.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med sitron – 500ml
Abruzzo, Italia
kr 319.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med sitron – 250ml
Abruzzo, Italia
kr 219.00,-
Forberedelsestid 35 minAvkjøl 3 timerTotal tid 3 timer 35 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Hva lager du DessertOlivier PeanTilberedning
- Skrell appelsinene og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger
- Bland appelsinfiletene med Balsamico med blodappelsin og 1 ss Fruktig olivenolje
- Smak til med nykvernet sort pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet
- Ha gelatinen i kaldt vann
- Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp
- Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten
- Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen
- Hell en dråpe Olivenolje med sitron i hvert glass
- Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
- Dander med resten av den marinerte appelsinen og innmat fra pasjonsfrukten
- Til slutt dryss nykvernet sort pepper over
Tips: man kan også raspe litt sjokolade over panna cottaen
Ingredienser
Ingredienser
- 2,5 dl fløte
- 40 g sukker
- 0,5 vaniljestang
- 1 gelatinplate
- Olivenolje med sitron
- 2-3 blodappelsiner
- 1 ss Balsamico med blodappelsin
- 1,5 ss Fruktig olivenolje
- nykvernet sort pepper
- 1-2 pasjonsfrukt
*Balsamico med blodappelsin kan erstattes med Balsamico med sitron eller Hvit balsamico
Olivier PeanTilberedning
- Skrell appelsinene og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger
- Bland appelsinfiletene med Balsamico med blodappelsin og 1 ss Fruktig olivenolje
- Smak til med nykvernet sort pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet
- Ha gelatinen i kaldt vann
- Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp
- Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten
- Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen
- Hell en dråpe Olivenolje med sitron i hvert glass
- Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
- Dander med resten av den marinerte appelsinen og innmat fra pasjonsfrukten
- Til slutt dryss nykvernet sort pepper over
Tips: man kan også raspe litt sjokolade over panna cottaen
Relaterte
Oppskrifter
CRÈME BRÛLÉE MED APPELSIN
1 DDessertMediumCrème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!
CREPES MED HASSELNØTTKREM
10 mDessertEnkelNydelige pannekaker, eller «crepes» med Hasselnøttkrem over. Pynt gjerne med noen hakkede nøtter
EKSOTISK OG KRYDRET FRUKTSALAT
DessertPrøv vår friske fruktsalat med eksotiske frukter og en ekstra piff fra pepper. God alene og fantastisk til sjokoladedesserter!
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-
-
-
-
-
ÉDITION LIMITÉE