Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PANNA COTTA MED MARINERT APPELSIN

En spennende vri på panna cotta utarbeidet av Chef Olivier

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert
Enkel
4

Porsjoner

En spennende vri på panna cotta utarbeidet av Chef Olivier

40 g

sukker

2.5 dl

fløte

2

pasjonsfrukt

3

blodappelsiner

0.5

vaniljestang

nykvernet Sort pepper

Olivenolje med sitron

1

gelatinplate

1 ss

Balsamico med blodappelsin*

1.5 ss

Fruktig olivenolje

1. 

Skrell appelsinene og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger


2. 

Bland appelsinfiletene med Balsamico med blodappelsin og 1 ss Fruktig olivenolje


3. 

Smak til med nykvernet sort pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet


4. 

Ha gelatinen i kaldt vann


5. 

Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp


6. 

Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten


7. 

Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen


8. 

Hell en dråpe Olivenolje med sitron i hvert glass


9. 

Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer


10. 

Dander med resten av den marinerte appelsinen og innmat fra pasjonsfrukten


11. 

Til slutt dryss nykvernet sort pepper over


Tilberedning

1. 

Skrell appelsinene og lag fileter med en skarp kniv. Del så i små terninger


2. 

Bland appelsinfiletene med Balsamico med blodappelsin og 1 ss Fruktig olivenolje


3. 

Smak til med nykvernet sort pepper og la det hele marinere i minst 30 minutter i kjøleskapet


4. 

Ha gelatinen i kaldt vann


5. 

Varm opp fløten og vaniljestangen uten at det koker opp


6. 

Tilsett sukkeret og fortsett å varme uten at det koker opp. Tilsett så gelatinplaten


7. 

Ha 1-2 ts marinert appelsin nederst i hvert av serveringsglassene og fyll halvparten av glassene med panna cotta-blandingen


8. 

Hell en dråpe Olivenolje med sitron i hvert glass


9. 

Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer


10. 

Dander med resten av den marinerte appelsinen og innmat fra pasjonsfrukten


11. 

Til slutt dryss nykvernet sort pepper over


ingredienser

40 g

sukker

2.5 dl

fløte

2

pasjonsfrukt

3

blodappelsiner

0.5

vaniljestang

nykvernet Sort pepper

Olivenolje med sitron

1

gelatinplate

1 ss

Balsamico med blodappelsin*

1.5 ss

Fruktig olivenolje

Flere smaksrike

Oppskrifter