PANNACOTTA MED BÆR OG OREGANO

En nydelig og frisk avslutning på et godt måltid
Bilde
Forberedelsestid 10 min
Koketid 5 min
tilberedning 4 timer
Total tid 4 timer 15 min
Porsjoner 4 Porsjoner
Hva lager du Dessert
Cuisine Italian

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Bland 50 g av begge typer bær med 2 ts Balsamico med solbær og 2 ts Olivenolje med grønn sitron, og sett bærene i kjøleskapet i minst 4 timer
  •  Ha 1 gelatinplate i kaldt vann
  • Varm opp fløte og vaniljestang uten at det koker.
  • Tilsett 40g sukker, fortsatt uten at det koker. Tilsett deretter gelatinplaten
  • Ha1 ts marinerte bær i hvert serveringsglass og fyll halvparten av glasset med panna cotta-blanding
  • Hell en dråpe Olivenolje grønn sitron i hvert glass og sett glassene i kjøleskapet i minst 2-3 timer
  • Fjern bladene fra oreganostilken
  •  Ha de resterende gelatinplatene i kaldt vann
  • Ha resten av bærene, 35 g sukker, 8 ts Olivenolje med grønn sitron og 4 ts Balsamico med solbær og fersk oregano i en food processor og kjør det glatt
  • Ta en liten del av bærblandingen og bruk den til å varme opp samt smelte gelatinplatene. Bland så alt sammen
  • Hell ca 1 cm av blandingen over panna cottaen og sett i kjøleskapet i minst 1 time
  • Pynt med fersk oregano, bær og Balsamicoperler før servering.

Tilberedning
 

  • Bland 50 g av begge typer bær med 2 ts Balsamico med solbær og 2 ts Olivenolje med grønn sitron, og sett bærene i kjøleskapet i minst 4 timer
  •  Ha 1 gelatinplate i kaldt vann
  • Varm opp fløte og vaniljestang uten at det koker.
  • Tilsett 40g sukker, fortsatt uten at det koker. Tilsett deretter gelatinplaten
  • Ha1 ts marinerte bær i hvert serveringsglass og fyll halvparten av glasset med panna cotta-blanding
  • Hell en dråpe Olivenolje grønn sitron i hvert glass og sett glassene i kjøleskapet i minst 2-3 timer
  • Fjern bladene fra oreganostilken
  •  Ha de resterende gelatinplatene i kaldt vann
  • Ha resten av bærene, 35 g sukker, 8 ts Olivenolje med grønn sitron og 4 ts Balsamico med solbær og fersk oregano i en food processor og kjør det glatt
  • Ta en liten del av bærblandingen og bruk den til å varme opp samt smelte gelatinplatene. Bland så alt sammen
  • Hell ca 1 cm av blandingen over panna cottaen og sett i kjøleskapet i minst 1 time
  • Pynt med fersk oregano, bær og Balsamicoperler før servering.

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE