Tilberedning
PANNEKAKER
- Bland sammen egg og Hvit Balsamico i en bolle.
- Tilsett deretter hvetemel, salt og til slutt Mandarinolje.
- Hell melk forsiktig i røren og rør om.
- La røren hvile 1-2 timer.
- Smør stekepannen med Hverdagsolje (bruk tørkepapir).
- Hell cirka 1 øse av pannekakerøren i stekepannen og stek 1-2 minutter på hver side, medium varme.
APPELSINSAUS
- Ha honningen i en kasserolle og varm den til en lys karamell.
- Tilsett deretter appelsinjus og reduser halvparten av sausen. Kjøl ned.
- Del vaniljestangen i to og ha frøene i appelsinsausen.
- Med en stavmikser, pisk opp appelsinjus og hell i en tynn stråle Mandarinolje.
Ingredienser
PANNEKAKER
- 5 egg
- 1 ss Hvit balsamico
- 200 g hvetemel
- ½ ts salt
- 2 ss Mandarinolje* *Mandarinolje kan erstattes med Grønn eller Gul Sitronolje
- Hverdagsolje
APPELSINSAUS
- 1,5 dl appelsinjus
- 30 g flytende honning som akasiehonning* *Kastanjehonning
- 1 vaniljestang
- 0,5 dl Mandarinolje* *Mandarinolje kan erstattes med Grønn eller Gul Sitronolje
Tilberedning
PANNEKAKER
- Bland sammen egg og Hvit Balsamico i en bolle.
- Tilsett deretter hvetemel, salt og til slutt Mandarinolje.
- Hell melk forsiktig i røren og rør om.
- La røren hvile 1-2 timer.
- Smør stekepannen med Hverdagsolje (bruk tørkepapir).
- Hell cirka 1 øse av pannekakerøren i stekepannen og stek 1-2 minutter på hver side, medium varme.
APPELSINSAUS
- Ha honningen i en kasserolle og varm den til en lys karamell.
- Tilsett deretter appelsinjus og reduser halvparten av sausen. Kjøl ned.
- Del vaniljestangen i to og ha frøene i appelsinsausen.
- Med en stavmikser, pisk opp appelsinjus og hell i en tynn stråle Mandarinolje.