PASTASALAT MED KYLLING I PESTO GENOVESE

Enkel og rask hverdagsmiddag som passer for hele familien.
DSC
Forberedelsestid 30 min
Koketid 15 min
Total tid 45 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Mariner kyllingfiletene med Pesto Genovese i 15 minutter.
  • Stek de marinerte kyllingfiletene i en stekepanne med 2-3 ss Hverdagsolje.
  • Smak til med Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper. Del kyllingen i terninger.
  • Kok opp vann med salt i og kok pastaen «al dente». Ha pastaen i kaldt vann, sil av og bland inn litt Basilikumolje.
  • Vask cherrytomatene og del dem i 4, del mozzarellaen i biter.
  • Lag dressingen av Basilikumolje, Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper.
  • Bland sammen pasta, cherrytomater, Cherrytomater i olje, mozzarella og kylling i en bolle. Hell dressingen over salaten. Smak til Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper.
    DSC
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Mariner kyllingfiletene med Pesto Genovese i 15 minutter.
  • Stek de marinerte kyllingfiletene i en stekepanne med 2-3 ss Hverdagsolje.
  • Smak til med Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper. Del kyllingen i terninger.
  • Kok opp vann med salt i og kok pastaen «al dente». Ha pastaen i kaldt vann, sil av og bland inn litt Basilikumolje.
  • Vask cherrytomatene og del dem i 4, del mozzarellaen i biter.
  • Lag dressingen av Basilikumolje, Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper.
  • Bland sammen pasta, cherrytomater, Cherrytomater i olje, mozzarella og kylling i en bolle. Hell dressingen over salaten. Smak til Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper.
    DSC
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE