Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Les mer-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 2lHellas, 2021
kr 629.00,-
Legg i handlekurv-
Helletut i plast
kr 35.00,-
Legg i handlekurv-
Pepperkvern
kr 179.00,-
Legg i handlekurv-
Urtesalt til salat & pasta
Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Cherrytomater
Puglia, Italia
kr 139.00,-
Legg i handlekurv-
Pasta ceres penne rigate
Marche, Italia
kr 79.00,-
Les mer-
Pesto Genovese
Italia
kr 149.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med granateple – 250ml
Italia
kr 269.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med granateple – 100ml
Italia
kr 169.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med basilikum – 750ml
Abruzzo, Italia
kr 419.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med basilikum – 500ml
Abruzzo, Italia
kr 319.00,-
Forberedelsestid 30 minKoketid 15 minTotal tid 45 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Olivier PeanTilberedning
- Mariner kyllingfiletene med Pesto Genovese i 15 minutter.
- Stek de marinerte kyllingfiletene i en stekepanne med 2-3 ss Hverdagsolje.
- Smak til med Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper. Del kyllingen i terninger.
- Kok opp vann med salt i og kok pastaen «al dente». Ha pastaen i kaldt vann, sil av og bland inn litt Basilikumolje.
- Vask cherrytomatene og del dem i 4, del mozzarellaen i biter.
- Lag dressingen av Basilikumolje, Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper.
- Bland sammen pasta, cherrytomater, Cherrytomater i olje, mozzarella og kylling i en bolle. Hell dressingen over salaten. Smak til Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper.
Ingredienser
Ingredienser
- 2 stk kyllingfileter
- 2 ss Pesto Genovese
- 250 g Pasta penne
- salt
- 12 stk Cherrytomater i olje
- 130 g cherrytomater
- 0,5 dl Basilikumolje
- 2 ss Granateplebalsamico
- Urtesalt til salat & pasta
- Sort Kampot pepper
- 2-3 ss Hverdagsolje
Olivier PeanTilberedning
- Mariner kyllingfiletene med Pesto Genovese i 15 minutter.
- Stek de marinerte kyllingfiletene i en stekepanne med 2-3 ss Hverdagsolje.
- Smak til med Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper. Del kyllingen i terninger.
- Kok opp vann med salt i og kok pastaen «al dente». Ha pastaen i kaldt vann, sil av og bland inn litt Basilikumolje.
- Vask cherrytomatene og del dem i 4, del mozzarellaen i biter.
- Lag dressingen av Basilikumolje, Granateplebalsamico, Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper.
- Bland sammen pasta, cherrytomater, Cherrytomater i olje, mozzarella og kylling i en bolle. Hell dressingen over salaten. Smak til Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper.
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
GULLVINNER