Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
NYHET!
Olivenolje med sitrusfrukt
Italia
kr 229.00,-
Forberedelsestid 45 minKoketid 1 hrTotal tid 1 hr 45 minPorsjoner 6 porsjonerMedium
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 170 grader.
- Visp eggehvitene med en klype salt. Tilsett så gradvis 2/3 av sukkeret og limeskallet.
- Bland sammen maisenna og resten av sukkeret, og tilsett blandingen litt etter litt mens du fortsetter å vispe.
- Når røren er blank, smidig og fast har du den over på bakepapiret. Formen på pavlovaen skal være rund med høye kanter. Bruk en slikkepott til å dra opp kantene så du får en «kurv».
- Dryss over kokosmasse.
- Senk temperaturen i ovnen til 120 grader og stek pavlovaen i 60-90 minutter. Avkjøl bunnen.
- Pisk fløten til en fast krem og vend forsiktig inn romtemperert mascarpone. Deretter vender du Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved forsiktig inn i kremen. Sett til side i kjøleskapet.
- Skjær en liten del av mangoen i skiver til pynt. Del resten i små terninger og bland med 1 ss Balsamico med grapefrukt.
- Sett pavlovabunnen på et serveringsfat, ha over maskarponekrem-blandingen og ringle over 1 ss Olivenolje med sitrus.
- Dander mangobiter over kremen og ha over pasjonsfrukt.
- Pynt med mangoskiver og kokosflak.
Ingredienser
Ingredienser
- 4 eggehviter
- 220 g sukker
- 1 klype salt
- 10 g maisenna
- skallet av ½ lime
- kokosmasse
- 150 g fløte
- 150 g mascarpone
- 3 ss Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved
- 3 pasjonsfrukter
- 1 mango
- 2-3 kokosflak
- 1 ss Olivenolje med sitrus
- 1 ss Balsamico med grapefrukt
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 170 grader.
- Visp eggehvitene med en klype salt. Tilsett så gradvis 2/3 av sukkeret og limeskallet.
- Bland sammen maisenna og resten av sukkeret, og tilsett blandingen litt etter litt mens du fortsetter å vispe.
- Når røren er blank, smidig og fast har du den over på bakepapiret. Formen på pavlovaen skal være rund med høye kanter. Bruk en slikkepott til å dra opp kantene så du får en «kurv».
- Dryss over kokosmasse.
- Senk temperaturen i ovnen til 120 grader og stek pavlovaen i 60-90 minutter. Avkjøl bunnen.
- Pisk fløten til en fast krem og vend forsiktig inn romtemperert mascarpone. Deretter vender du Syltetøy med mango, pasjonsfrukt og tindved forsiktig inn i kremen. Sett til side i kjøleskapet.
- Skjær en liten del av mangoen i skiver til pynt. Del resten i små terninger og bland med 1 ss Balsamico med grapefrukt.
- Sett pavlovabunnen på et serveringsfat, ha over maskarponekrem-blandingen og ringle over 1 ss Olivenolje med sitrus.
- Dander mangobiter over kremen og ha over pasjonsfrukt.
- Pynt med mangoskiver og kokosflak.
Relaterte
Oppskrifter
CRÈME BRÛLÉE MED APPELSIN
1 DDessertMediumCrème brûlée er klassikeren vi ikke går lei av! Denne varianten bærer et særpreg med innslag fra vårt pepper samt smaksatte olje og balsamico!
EKSOTISK OG KRYDRET FRUKTSALAT
DessertPrøv vår friske fruktsalat med eksotiske frukter og en ekstra piff fra pepper. God alene og fantastisk til sjokoladedesserter!
EPLEKAKE FRA NORMANDIE
12 tDessertEnkelEn verdig avslutting på et godt måltid eller bare for seg selv ved siden av kaffekoppen.
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
Før du starter å handle…
Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger. En cookie er data som lagres i din nettleser (ikke noe som du spiser) for at nettsiden skal kjenne deg igjen fra side til side og besøk til besøk. Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Men det er en risiko for at enkelte funksjoner på www.olivenlunden1830.no ikke vil fungere korrekt.
innstillinger for cookiesGODTA COOKIES