Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PAVLOVA MED PISTASJKREM

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Dessert
Middels
4

Porsjoner

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!

6 stk eggehviter
100 g sukker
80 g melis
20 g maizena eller potetmel
10 g puffet ris
1 ss Jordbærbalsamico*
1.5 dl fløte
2.5 ss Pistasjkrem m/ olivenolje og ristede pistasjnøtter
2.5 ss Gul sitronolje
Balsamicoperler med blåbær
1 stk pasjonsfrukt
jordbær
bringebær
rips
blåbær
1. 

Forvarm ovnen til 130 grader


2. 

Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens


3. 

Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene. Tilsett deretter puffet ris og jordbærbalsamico til eggehvitene


4. 

Ha marengsen over en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter


5. 

Pisk opp fløte


6. 

Bland sitronoljen med pistasjkremen


7. 

Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)


8. 

Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen


9. 

Ha pasjonsfrukt over kremen og dander bærene over der igjen


10. 

Pynt med melis og balsamicoperler med blåbær


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 130 grader


2. 

Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens


3. 

Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene. Tilsett deretter puffet ris og jordbærbalsamico til eggehvitene


4. 

Ha marengsen over en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter


5. 

Pisk opp fløte


6. 

Bland sitronoljen med pistasjkremen


7. 

Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)


8. 

Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen


9. 

Ha pasjonsfrukt over kremen og dander bærene over der igjen


10. 

Pynt med melis og balsamicoperler med blåbær


Ingridienser

6 stk eggehviter
100 g sukker
80 g melis
20 g maizena eller potetmel
10 g puffet ris
1 ss Jordbærbalsamico*
1.5 dl fløte
2.5 ss Pistasjkrem m/ olivenolje og ristede pistasjnøtter
2.5 ss Gul sitronolje
Balsamicoperler med blåbær
1 stk pasjonsfrukt
jordbær
bringebær
rips
blåbær

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter