fbpx

PAVLOVA MED PISTASJKREM

Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
OLB28D1
Koketid 1 hr 40 min
Porsjoner 8 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Dessert

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 130 grader
  • Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens
  • Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene. Tilsett deretter puffet ris og jordbærbalsamico til eggehvitene
  • Ha marengsen over en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter
  • Pisk opp fløte
  • Bland sitronoljen med pistasjkremen
  • Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)
  • Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen
  • Ha pasjonsfrukt over kremen og dander bærene over der igjen
  • Pynt med melis og balsamicoperler med blåbær

Notes

*Jordbærbalsamico kan erstattes med Grapefruktbalsamico

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 130 grader
  • Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens
  • Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene. Tilsett deretter puffet ris og jordbærbalsamico til eggehvitene
  • Ha marengsen over en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter
  • Pisk opp fløte
  • Bland sitronoljen med pistasjkremen
  • Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)
  • Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen
  • Ha pasjonsfrukt over kremen og dander bærene over der igjen
  • Pynt med melis og balsamicoperler med blåbær

Notes

*Jordbærbalsamico kan erstattes med Grapefruktbalsamico