Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
Vår pavlova har sprø marengs med fløyelsmyk krem og pistasj – toppet med friske bær. Pavlovaen blir best når du blander inn vår pistasjkrem!
Forvarm ovnen til 130 grader
Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens
Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene. Tilsett deretter puffet ris og jordbærbalsamico til eggehvitene
Ha marengsen over en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter
Pisk opp fløte
Bland sitronoljen med pistasjkremen
Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)
Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen
Ha pasjonsfrukt over kremen og dander bærene over der igjen
Pynt med melis og balsamicoperler med blåbær
Tilberedning
Forvarm ovnen til 130 grader
Pisk opp eggehvitene og ha i sukker gradvis inntil du får en fast konsistens
Vend melis og maizena forsiktig inn med eggehvitene. Tilsett deretter puffet ris og jordbærbalsamico til eggehvitene
Ha marengsen over en stekeplate med bakepapir og stek i cirka 60-70 minutter
Pisk opp fløte
Bland sitronoljen med pistasjkremen
Tilsett den piskede fløten i pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen)
Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte marengsen
Ha pasjonsfrukt over kremen og dander bærene over der igjen
Pynt med melis og balsamicoperler med blåbær
Ingridienser