Tilberedning
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Del cherrytomatene i båter
- Smør et tynt lag med Pestato med soltørkede tomater over tacolefsen
- Fordel oliven, cherrytomater med olivenolje og cherrytomat-båtene over lefsene
- Dryss lett med kryddermiks til pasta & pizza, og dryss over osten
- Stekes i 10 minutter
- Anrett den stekte pizza-lefsen med ruccola og parmesan-flak. Ringle over chiliolje, hvitløksolje eller balansert olivenolje over pizzaen
*Man kan også bruke Caponata, Pestato med fersk paprika eller Pesto Rosso med soltørkede tomater
Tilberedning
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Del cherrytomatene i båter
- Smør et tynt lag med Pestato med soltørkede tomater over tacolefsen
- Fordel oliven, cherrytomater med olivenolje og cherrytomat-båtene over lefsene
- Dryss lett med kryddermiks til pasta & pizza, og dryss over osten
- Stekes i 10 minutter
- Anrett den stekte pizza-lefsen med ruccola og parmesan-flak. Ringle over chiliolje, hvitløksolje eller balansert olivenolje over pizzaen