Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

POLENTA OG PARMESAN FRITES

Nydelige frites – perfekt som tilbehør eller snacks

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Nydelige frites – perfekt som tilbehør eller snacks

1 ts

Provenceurter

1 ts

Økologisk kryddermiks til pasta og pizza

3 ss

Hverdagsolje

100 g

Parmesan - revet

50 cl

lettmelk

0.5

hvitløksfedd – finhakket

250 g

straks polenta

Olivenpaté med trøffel

Havsalt fra Camargue

finmalt salt og pepper

1. 

Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza


2. 

Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan


3. 

Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur


4. 

Forvarm ovnen til 210 grader


5. 

Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir


6. 

Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent


7. 

Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel


Tilberedning

1. 

Kok opp melken sammen med hvitløken og 1 ts finmalt salt og pepper. Tilsett Provenceurter og Økologisk kryddermiks til pasta og pizza


2. 

Ha i polenta og bland. Tilsett så Parmesan


3. 

Ha røren over i en firkantet panne kledd med bakepapir. Avkjøl til romtemperatur


4. 

Forvarm ovnen til 210 grader


5. 

Ta polentaen ut av formen og del den i 1 cm tykke «frites». Legg dem på et stekebrett med bakepapir


6. 

Ringle over litt Hverdagsolje og brun fritsene i ca 20 minutter. Snu dem jevnlig så de ikke blir brent


7. 

Dryss over Havsalt fra Camargue og server sammen med Olivenpaté med trøffel


ingredienser

1 ts

Provenceurter

1 ts

Økologisk kryddermiks til pasta og pizza

3 ss

Hverdagsolje

100 g

Parmesan - revet

50 cl

lettmelk

0.5

hvitløksfedd – finhakket

250 g

straks polenta

Olivenpaté med trøffel

Havsalt fra Camargue

finmalt salt og pepper

Flere smaksrike

Oppskrifter