Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
NYHET!
First Harvest
olivenoljeItalia, 2. oktober 2022
kr 549.00,-
Legg i handlekurv-
Mørk balsamico med hvit trøffel
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
Helletut i plast
kr 35.00,-
Legg i handlekurv-
Pepperkvern
kr 179.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 20 minTotal tid 40 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Hva lager du Middag, Olivenlunden 1830 x Aicha BouhlouAicha BouhlouTilberedning
- Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper
- La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne
- Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider
- Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk
Coleslaw:
- Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.
Karamellisert løk:
- Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
- Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert
- Smak til med salt og pepper
Ingredienser
Ingredienser
Coleslaw:
- 1 gulrot
- 200 g kål
- 2 ss majones
- 1 ss rømme
- 1 ts Dijon sennep
- 2 ss lake fra sylteagurk
Aicha BouhlouTilberedning
- Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper
- La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne
- Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider
- Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk
Coleslaw:
- Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.
Karamellisert løk:
- Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt
- Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert
- Smak til med salt og pepper
Relaterte
Oppskrifter
BABA GANOUSH
MiddagMediumDenne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
GULLVINNER
-