Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

PORTOBELLOBURGER MED HALLOUMI OG BALSAMICO MED TRØFFEL

Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.

Totaltid: 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag, Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou
Enkel
4

Porsjoner

Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.

4

portobello sopp

2 ss

Hverdagsolje

2 ss

Mørk balsamico med hvit trøffel

400 g

halloumi ost

First Harvest olivenolje

4

hamburgerbrød

1

hjertesalat eller annen salat

Coleslaw

1

gulrot

200 g

kål

2 ss

majones

1 ss

rømme

1 ts

Dijon sennep

2 ss

lake fra sylteagurk

Karamellisert løk:

2

løk

2 ss

Hverdagsolje

1 ss

smør

1 ss

sukker

salt

pepper

1. 

Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper


2. 

La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne


3. 

Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider


4. 

Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk


5. 

Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.


6. 

Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt


7. 

Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert


8. 

Smak til med salt og pepper


Tilberedning

1. 

Skjær stilkene av soppen. Varm oljen og stek soppen til de er møre. Drypp Mørk balsamico med hvit trøffel på begge sider og krydre med salt og pepper


2. 

La soppen ligge i den varme pannen og trekke til seg Balsamicoen. Drypp First Harvest olivenolje på snittsiden av hamburgerbrødene og varm de raskt i varm grill eller stekepanne


3. 

Varm Hverdagsolje i en panne og stek halloumi til den er gyllen og sprø på begge sider


4. 

Fyll hamburgerbrødene med et blad hjertesalat, portobello, coleslaw og halloumi og topp med karamellisert løk


5. 

Riv gulrot på jern og finsnitt kål. Rør sammen majones, rømme, sennep og lake i en bolle og smak til med salt og pepper. Ha i kål og gulrot og bland godt.


6. 

Skjær løken i skiver og stek på middels varme i en panne med smør og Hverdagsolje. Rør av og til og pass på at løken ikke blir for fort stekt


7. 

Etter ca 10 minutter, når løken begynner å bli myk med god farge tilsetter du sukker. Fortsett å steke løken til den er litt karamellisert


8. 

Smak til med salt og pepper


ingredienser

4

portobello sopp

2 ss

Hverdagsolje

2 ss

Mørk balsamico med hvit trøffel

400 g

halloumi ost

First Harvest olivenolje

4

hamburgerbrød

1

hjertesalat eller annen salat

Coleslaw

1

gulrot

200 g

kål

2 ss

majones

1 ss

rømme

1 ts

Dijon sennep

2 ss

lake fra sylteagurk

Karamellisert løk:

2

løk

2 ss

Hverdagsolje

1 ss

smør

1 ss

sukker

salt

pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter