Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med solbær
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Les mer-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 2lHellas, 2021
kr 629.00,-
Legg i handlekurv-
Helletut i plast
kr 35.00,-
Legg i handlekurv-
Pepperkvern
kr 179.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 30 minTotal tid 50 minPorsjoner 4 porsjonerMedium
Hva lager du MiddagOlivier PeanTilberedning
- Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.
- Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.
- Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.
- Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.
- Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.
- Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.
- Hell så soppblandingen over quinoaen.
- Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten
- Smak til med Havsalt og Pepper
Ingredienser
Ingredienser
*Man kan erstatte solbærblader med 5 stilker bladpersille
Olivier PeanTilberedning
- Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.
- Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.
- Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.
- Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.
- Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.
- Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.
- Hell så soppblandingen over quinoaen.
- Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten
- Smak til med Havsalt og Pepper
Relaterte
Oppskrifter
BABA GANOUSH
MiddagMediumDenne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-
GULLVINNER
-
GULLVINNER