Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

QUINOA MED SOLBÆRBALSAMICO, SOPP, LØK OG BÆR

Smaksrik vri på rett med quinoa og sensommerens smaker.

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Middels
4

Porsjoner

Smaksrik vri på rett med quinoa og sensommerens smaker.

200 g quinoa
2.5 stk gul løk
2 stk små hvitløksfedd
4 ss Hverdagsolje
g solbærblader*
70 g sopp kantarell, eller en annen sopp
50 g skogsbær (blåbær, bringebær, solbær…)
3 ss Balansert/Intens olivenolje
1.9 ss Solbærbalsamico
Havsalt fra Camargue
Kampot pepper
1. 

Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.


2. 

Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.


3. 

Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.


4. 

Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.


5. 

Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.


6. 

Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.


7. 

Hell så soppblandingen over quinoaen.


8. 

Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten


9. 

Smak til med Havsalt og Pepper


Tilberedning

1. 

Ha quinoa i vann i 15 minutter, og skyll den under rennende vann. Kok deretter quinoa etter anvisning på pakken.


2. 

Forvarm ovnen til 180 grader. Varm opp stekepannen med 2 ss Hverdagsolje og fres finstrimlet løk og 1 finhakket hvitløksfedd. Tilsett quinoa og fortsatt til å steke i pannen i 4- 5 minutter på medium varme.


3. 

Ha quinoaen i en ildfast form, tilsett litt vann og stek i ovnen i 15 minutter.


4. 

Del solbærbladene i terninger, finhakk resten av hvitløken.


5. 

Vask og del soppen i passe størrelse. Stek soppen i 2 minutter i en varm stekepanne med Hverdagsolje.


6. 

Tilsett solbærbladene, hvitløk og skogsbær og fortsett å steke i 30 sekunder. Bland forsiktig.


7. 

Hell så soppblandingen over quinoaen.


8. 

Ringle 2-3 ss Balansert/Intens olivenolje og 2 ss Solbærbalsamico over retten


9. 

Smak til med Havsalt og Pepper


Ingridienser

200 g quinoa
2.5 stk gul løk
2 stk små hvitløksfedd
4 ss Hverdagsolje
g solbærblader*
70 g sopp kantarell, eller en annen sopp
50 g skogsbær (blåbær, bringebær, solbær…)
3 ss Balansert/Intens olivenolje
1.9 ss Solbærbalsamico
Havsalt fra Camargue
Kampot pepper

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter