Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

RASK KYLLINGSUPPE MED BALSAMICO MED KIRSEBÆR

Rask og varmende kyllingsuppe – perfekt for kalde høstdager

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag, Suppe
Enkel
4

Porsjoner

Rask og varmende kyllingsuppe – perfekt for kalde høstdager

400 g

kyllingfilet

3 ss

Hverdagsolje

1 ss

paprikapulver

1 ss

cumin

1 ss

Økologisk kryddermiks til pasta og pizza

2

hvitløksfedd

1.5 l

kyllingkraft

400 g

gulrøtter

1

søtpotet

200 g

hvite bønner

150 g

babyspinat

Balsamico med kirsebær*

4 ss

Høstolje eller Intens olivenolje (små spiseskjeer)

Sort Kampot pepper

Havsalt fra Camargue

*Man kan erstatte Balsamico med kirsebær med Balsamico med solbær

1. 

Del kyllingfiletene i tynne skiver, knus hvitløken med en kniv og kutt gulrøttene og søtpoteten i staver


2. 

Stek kylling og hvitløk med Hverdagsolje i 3 minutter i en kjele. Tilsett krydder og fortsett å steke i 3 minutter til. Til slutt, smak til med 1 ss Balsamico med kirsebær. Ha kyllingen over på et tørkepapir


3. 

Ha kyllingkraft i kjelen og kok opp. Ha søtpotet og gulrøtter i kjelen og fortsett å koke i 8 minutter


4. 

Tilsett kylling og hvite bønner i suppen og fortsett å koke i 3 minutter til, tilsett babyspinat og fordel suppen i suppetallerkener


5. 

Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper. Ringle 1 ts Balsamico med kirsebær og 1 liten ss Intens olivenolje over hver tallerken. Server med en gang.


Tilberedning

1. 

Del kyllingfiletene i tynne skiver, knus hvitløken med en kniv og kutt gulrøttene og søtpoteten i staver


2. 

Stek kylling og hvitløk med Hverdagsolje i 3 minutter i en kjele. Tilsett krydder og fortsett å steke i 3 minutter til. Til slutt, smak til med 1 ss Balsamico med kirsebær. Ha kyllingen over på et tørkepapir


3. 

Ha kyllingkraft i kjelen og kok opp. Ha søtpotet og gulrøtter i kjelen og fortsett å koke i 8 minutter


4. 

Tilsett kylling og hvite bønner i suppen og fortsett å koke i 3 minutter til, tilsett babyspinat og fordel suppen i suppetallerkener


5. 

Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper. Ringle 1 ts Balsamico med kirsebær og 1 liten ss Intens olivenolje over hver tallerken. Server med en gang.


ingredienser

400 g

kyllingfilet

3 ss

Hverdagsolje

1 ss

paprikapulver

1 ss

cumin

1 ss

Økologisk kryddermiks til pasta og pizza

2

hvitløksfedd

1.5 l

kyllingkraft

400 g

gulrøtter

1

søtpotet

200 g

hvite bønner

150 g

babyspinat

Balsamico med kirsebær*

4 ss

Høstolje eller Intens olivenolje (små spiseskjeer)

Sort Kampot pepper

Havsalt fra Camargue

*Man kan erstatte Balsamico med kirsebær med Balsamico med solbær

Flere smaksrike

Oppskrifter