Tilberedning
- Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.
- Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene
- Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.
- Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.
- Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.
- Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.
Ingredienser
- 1 stk fennikel
- ½ stk ananas
- 1 stk mango
- ½ bunt mynte (kan sløyfes)
- ½ bunt koriander
- 200 g rensede reker
- 4 ss Gul sitronolje
- 2 ss Ananasbalsamico
- 3 knivspisser Espelette Chilipulver AOP
- Urtesalt til fisk
- nykvernet pepper
Tilberedning
- Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.
- Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene
- Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.
- Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.
- Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.
- Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.