Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

REKESALAT MED FENNIKEL, ANANAS OG MANGO

Frisk og sommerlig vri på rekesalaten

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Lunsj, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Frisk og sommerlig vri på rekesalaten

1 stk fennikel
0.5 stk ananas
1 stk mango
0.5 bunt mynte
0.5 bunt koriander
200 g rensede reker
4 ss Gul sitronolje
2 ss Ananasbalsamico
3 knivspisser Espelette Chilipulver AOP
Urtesalt til fisk
nykvernet pepper
1. 

Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.


2. 

Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene


3. 

Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.


4. 

Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.


5. 

Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.


6. 

Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.


Tilberedning

1. 

Strimle tynne skiver av fennikel, del ananas og mango i biter.


2. 

Fjern stilkene fra mynten og korianderen så du kun har bladene igjen. Strimle halvparten av bladene


3. 

Lag en dressing av gul sitronolje og ananasbalsamico, smak til med urtesalt til fisk, pepper og espelette chilipulver.


4. 

Bland sammen alle salatingrediensene, fennikel, ananas, mango og de strimlede urtebladene.


5. 

Dander reker og resten av urtebladene over salaten, ringle over dressingen.


6. 

Smak til med urtesalt til fisk og nykvernet pepper.


Ingridienser

1 stk fennikel
0.5 stk ananas
1 stk mango
0.5 bunt mynte
0.5 bunt koriander
200 g rensede reker
4 ss Gul sitronolje
2 ss Ananasbalsamico
3 knivspisser Espelette Chilipulver AOP
Urtesalt til fisk
nykvernet pepper

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter