Tilberedning
TILBEREDNING AIOLI
- Skrell hvitløksfeddene, del de i to og press hvitløk over en morter.
- Tilsett eggeplommen og bland sammen med hvitløk og Sennep med honning.
- Press sitronsaft og ha 1 ts sitronsaft i morteren.
- Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet pepper.
- Bland alt sammen i en morter og tilsett gradvis olivenolje inntil du får en homogen konsistens.
TILBEREDNING REKESALAT
- Grovhakk rekene.
- Bland sammen aïoli, rømme, olivenolje, Mangobalsamico og finhakket dill. Smak til med sitronsaft, Urtesalt til fisk og pepper.
- Bland inn reker og fordel blandingen i små glass.
Ingredienser
Ingredienser til aïoli:
- 3 fedd hvitløk
- 1 eggeplomme
- ½ sitron
- Havsalt fra Camargue
- Nykvernet Rødt Phu Quoc-pepper* *eller Økologisk sort pepper fra Kerala
- 1-1,2 dl mild Grand Cru olivenolje
- 1 ss Sennep med honning
Ingredienser til rekesalat:
- 50 g rensede reker
- 2 ss aïoli
- 1 ss lettrømme
- 2 ts sitronsaft
- Urtesalt til fisk
- nykvernet Økologisk hvitt pepper fra Kerala* *eller Økologisk sort pepper fra Kerala
- 1 ss balansert Grand Cru olivenolje
- 1 ss Mangobalsamico
- finhakket dill
Tilberedning
TILBEREDNING AIOLI
- Skrell hvitløksfeddene, del de i to og press hvitløk over en morter.
- Tilsett eggeplommen og bland sammen med hvitløk og Sennep med honning.
- Press sitronsaft og ha 1 ts sitronsaft i morteren.
- Smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet pepper.
- Bland alt sammen i en morter og tilsett gradvis olivenolje inntil du får en homogen konsistens.
TILBEREDNING REKESALAT
- Grovhakk rekene.
- Bland sammen aïoli, rømme, olivenolje, Mangobalsamico og finhakket dill. Smak til med sitronsaft, Urtesalt til fisk og pepper.
- Bland inn reker og fordel blandingen i små glass.