RØDBETSALAT MED PÆRE OG VELLAGRET OST

Høstsalat med pære og ost som er nydelig som tilbehør eller alene som en lunsj eller lett middag
RODBETSALAT MED PAERE OG VELLAGRET OST
Forberedelsestid 15 min
Koketid 40 min
Total tid 55 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kok gulbeten og rødbeten i 30-40 minutter i to ulike kasseroller
  • Skrell chioggiabeten, og kutt den i tynne skiver med en skarp kniv eller med en mandolin
  • Skrell pæren og del den i biter, kutt osten i små terninger, skrell de to betene og del i båter
  • Forbered dressingen med olivenolje og balsamico, og smak til med urtesalt og pepper
  • På ett flatt fat, fordel rødbeten, gulbeten, pæren og chioggiaen. Ringle dressingen over salaten
  • Dryss over vellagret ost og spirer
  • Til slutt kvern litt pepper over salaten
    RODBETSALAT MED PAERE OG VELLAGRET OST
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Kok gulbeten og rødbeten i 30-40 minutter i to ulike kasseroller
  • Skrell chioggiabeten, og kutt den i tynne skiver med en skarp kniv eller med en mandolin
  • Skrell pæren og del den i biter, kutt osten i små terninger, skrell de to betene og del i båter
  • Forbered dressingen med olivenolje og balsamico, og smak til med urtesalt og pepper
  • På ett flatt fat, fordel rødbeten, gulbeten, pæren og chioggiaen. Ringle dressingen over salaten
  • Dryss over vellagret ost og spirer
  • Til slutt kvern litt pepper over salaten
    RODBETSALAT MED PAERE OG VELLAGRET OST
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE