Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

RØDKÅLSALAT MED BALSAMICODRESSING

En nydelig salat som passer utmerket som tilbehør til middagen og julematen

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Salat
Enkel
4

Porsjoner

En nydelig salat som passer utmerket som tilbehør til middagen og julematen

1 stk rødkål
bladpersille
1 ss Vellagret Balsamico 12 år
Urtesalt til salat & pasta
Sort Kampot pepper
Penarrubia olivenolje
1. 

Fjern den faste delen fra rødkålen


2. 

Bruk en skarp kniv, eller en mandolin, og strimle tynne skiver av rødkålen


3. 

Ha rødkålen over et bakepapir og løft den lett med fingrene så den blir luftig


4. 

Ringle rikelig med Penarrubia overrødkålen, og bland forsiktig med fingrene


5. 

Bruk en saks, og kutt bladpersillen i biter overrødkålen, bland forsiktig med fingrene igjen


6. 

·Lag en dressing med 3 ss Penarrubia,, 1 ss Vellagret Balsamico og til slutt rasp sitronskall over. Bland godt sammen


7. 

Smak til med Urtesalt og nykvernet Kampot pepper


Tilberedning

1. 

Fjern den faste delen fra rødkålen


2. 

Bruk en skarp kniv, eller en mandolin, og strimle tynne skiver av rødkålen


3. 

Ha rødkålen over et bakepapir og løft den lett med fingrene så den blir luftig


4. 

Ringle rikelig med Penarrubia overrødkålen, og bland forsiktig med fingrene


5. 

Bruk en saks, og kutt bladpersillen i biter overrødkålen, bland forsiktig med fingrene igjen


6. 

·Lag en dressing med 3 ss Penarrubia,, 1 ss Vellagret Balsamico og til slutt rasp sitronskall over. Bland godt sammen


7. 

Smak til med Urtesalt og nykvernet Kampot pepper


Ingridienser

1 stk rødkål
bladpersille
1 ss Vellagret Balsamico 12 år
Urtesalt til salat & pasta
Sort Kampot pepper
Penarrubia olivenolje

Flere smaksrike

Oppskrifter