RØDKÅLSALAT MED BALSAMICODRESSING

En nydelig salat som passer utmerket som tilbehør til middagen og julematen
RODKALSALAT
Forberedelsestid 10 min
Total tid 10 min
Porsjoner 4 Porsjoner
Hva lager du Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Fjern den faste delen fra rødkålen
  • Bruk en skarp kniv, eller en mandolin, og strimle tynne skiver av rødkålen
  • Ha rødkålen over et bakepapir og løft den lett med fingrene så den blir luftig
  • Ringle rikelig med Penarrubia overrødkålen, og bland forsiktig med fingrene
  • Bruk en saks, og kutt bladpersillen i biter overrødkålen, bland forsiktig med fingrene igjen
  • ·Lag en dressing med 3 ss Penarrubia,, 1 ss Vellagret Balsamico og til slutt rasp sitronskall over. Bland godt sammen
  • Smak til med Urtesalt og nykvernet Kampot pepper

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Fjern den faste delen fra rødkålen
  • Bruk en skarp kniv, eller en mandolin, og strimle tynne skiver av rødkålen
  • Ha rødkålen over et bakepapir og løft den lett med fingrene så den blir luftig
  • Ringle rikelig med Penarrubia overrødkålen, og bland forsiktig med fingrene
  • Bruk en saks, og kutt bladpersillen i biter overrødkålen, bland forsiktig med fingrene igjen
  • ·Lag en dressing med 3 ss Penarrubia,, 1 ss Vellagret Balsamico og til slutt rasp sitronskall over. Bland godt sammen
  • Smak til med Urtesalt og nykvernet Kampot pepper

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE