ROSENKÅLSALAT

Lun vintersalat med ovnsstekt rosenkål, gulrøtter, granatepler og parmesan. En fargerik og knallgod salat som er smaksatt med basilikumolje og granateplebalsamico.
Forberedelsestid 30 min
Koketid 20 min
Total tid 50 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 °C
  • Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger, rens rosenkålen og del dem i to. Ha rosenkålen sammen med gulrøttene i en ildfast form, drypp over hverdagsolje og krydre med urtesalt og pepper, bland alt godt sammen
  • Stek i forvarmet ovn ca. 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og gylne. Snu på dem en gang under stekingen
  • Legg de ovnsstekte grønnsakene, babyspinaten og mesteparten av granateplekjernene på et stort fat og tilsett basilikumolje og granateplebalsamico
  • Løft grønnsakene varsomt for å blande og smak gjerne til med litt mer urtesalt
  • Dryss over resten av granateplekjernene og topp med høvlet parmesan
Aicha Bouhlou

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 200 °C
  • Skrell gulrøttene og kutt dem i terninger, rens rosenkålen og del dem i to. Ha rosenkålen sammen med gulrøttene i en ildfast form, drypp over hverdagsolje og krydre med urtesalt og pepper, bland alt godt sammen
  • Stek i forvarmet ovn ca. 20 minutter, eller til grønnsakene er møre og gylne. Snu på dem en gang under stekingen
  • Legg de ovnsstekte grønnsakene, babyspinaten og mesteparten av granateplekjernene på et stort fat og tilsett basilikumolje og granateplebalsamico
  • Løft grønnsakene varsomt for å blande og smak gjerne til med litt mer urtesalt
  • Dryss over resten av granateplekjernene og topp med høvlet parmesan
Aicha Bouhlou

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE