ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE

Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
Rotgronnsaker
Forberedelsestid 15 min
Koketid 30 min
Total tid 45 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kutt alle grønnsakene; gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter
  • Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen
  • Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper
  • Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)
  • Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften
  • Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen
  • Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering
    Rotgronnsaker
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Kutt alle grønnsakene; gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter
  • Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen
  • Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper
  • Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)
  • Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften
  • Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen
  • Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering
    Rotgronnsaker
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE