Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE

Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.

3 gulrøtter
2 pastinakk
1 rødløk
1 gulbete
1 eple
1 pære
4 plommer
0.5 ss sitronsaft
2 ss akasiehonning
3 ss Hverdagsolje
Havsalt fra Camargue
Timut pepper
Høstolje
1. 

Kutt alle grønnsakene, gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter


2. 

Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen


3. 

Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper


4. 

Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)


5. 

Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften


6. 

Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen


7. 

Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering


Tilberedning

1. 

Kutt alle grønnsakene, gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter


2. 

Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen


3. 

Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper


4. 

Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)


5. 

Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften


6. 

Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen


7. 

Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering


Ingridienser

3 gulrøtter
2 pastinakk
1 rødløk
1 gulbete
1 eple
1 pære
4 plommer
0.5 ss sitronsaft
2 ss akasiehonning
3 ss Hverdagsolje
Havsalt fra Camargue
Timut pepper
Høstolje

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter