Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SALAT MED CHEVRE, PATA NEGRA SKINKE OG JORDBÆR

Nydelig sommersalat utviklet av våre venner i Frankrike. Inspirert av alt sommeren har å by på.

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag, Salat
Enkel
4

Porsjoner

Nydelig sommersalat utviklet av våre venner i Frankrike. Inspirert av alt sommeren har å by på.

1 stk

salathode

500 g

jordbær

8 skiver

pata negra skinke

180 g

fersk chevre

75 g

valnøttkjerner

12 ss

Ciccolella olivenolje

10 ss

Bringebæreddik

1. 

Skyll salaten og jordbærene. Riv salaten i biter og del jordbærene i 4. Fordel likt på 4 tallerkener


2. 

Ha 2 skiver strimlet skinke på hver tallerken


3. 

Dryss over chevre og grovt hakkede valnøttkjerner


4. 

Lag en vinaigrette av olivenolje, bringebæreddik, salt og pepper. Ringle vinaigretten over hver tallerken


Tilberedning

1. 

Skyll salaten og jordbærene. Riv salaten i biter og del jordbærene i 4. Fordel likt på 4 tallerkener


2. 

Ha 2 skiver strimlet skinke på hver tallerken


3. 

Dryss over chevre og grovt hakkede valnøttkjerner


4. 

Lag en vinaigrette av olivenolje, bringebæreddik, salt og pepper. Ringle vinaigretten over hver tallerken


ingredienser

1 stk

salathode

500 g

jordbær

8 skiver

pata negra skinke

180 g

fersk chevre

75 g

valnøttkjerner

12 ss

Ciccolella olivenolje

10 ss

Bringebæreddik

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter