SALAT MED CHEVRE, PATA NEGRA SKINKE OG JORDBÆR

Nydelig sommersalat utviklet av våre venner i Frankrike. Inspirert av alt sommeren har å by på.
Forberedelsestid 15 min
Total tid 15 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skyll salaten og jordbærene. Riv salaten i biter og del jordbærene i 4. Fordel likt på 4 tallerkener
  • Ha 2 skiver strimlet skinke på hver tallerken
  • Dryss over chevre og grovt hakkede valnøttkjerner
  • Lag en vinaigrette av olivenolje, bringebæreddik, salt og pepper. Ringle vinaigretten over hver tallerken
Maison Brémond 1830

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Skyll salaten og jordbærene. Riv salaten i biter og del jordbærene i 4. Fordel likt på 4 tallerkener
  • Ha 2 skiver strimlet skinke på hver tallerken
  • Dryss over chevre og grovt hakkede valnøttkjerner
  • Lag en vinaigrette av olivenolje, bringebæreddik, salt og pepper. Ringle vinaigretten over hver tallerken
Maison Brémond 1830

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE