Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SALAT MED GEITOST, BLÅBÆR OG MØRK BALSAMICO MED SOLBÆR

En frisk og nydelig salat med et hint av høst

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Salat
Enkel
4

Porsjoner

En frisk og nydelig salat med et hint av høst

100 g fersk geitost
150 g cherrytomater
1 stk squash
2 ss Olivenolje med rosmarin
0.5 ts Sennep med honning
1 ss Mørk balsamico med solbær
Urtesalt til salat & pasta
Pepper - nykvernet
1. 

Vask alle grønnsaker og bær.


2. 

Del cherrytomatene i to, og lag tagliatelle av squashen med en ostehøvel.


3. 

Bland cherrytomatene, blåbærene og squashen forsiktig i en bolle.


4. 

Lag dressing av Sennep med honning, Balsamico med solbær og Olivenolje med rosmarin. Ha dressingen over salaten.


5. 

Dander den ferske geitosten over salaten. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og pepper.


Tilberedning

1. 

Vask alle grønnsaker og bær.


2. 

Del cherrytomatene i to, og lag tagliatelle av squashen med en ostehøvel.


3. 

Bland cherrytomatene, blåbærene og squashen forsiktig i en bolle.


4. 

Lag dressing av Sennep med honning, Balsamico med solbær og Olivenolje med rosmarin. Ha dressingen over salaten.


5. 

Dander den ferske geitosten over salaten. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og pepper.


Ingridienser

100 g fersk geitost
150 g cherrytomater
1 stk squash
2 ss Olivenolje med rosmarin
0.5 ts Sennep med honning
1 ss Mørk balsamico med solbær
Urtesalt til salat & pasta
Pepper - nykvernet

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter