Tilberedning
- Kutt rødbetene i små terninger
- Fjern steinen fra plommene og del dem i småbåter
- Bland rødbetene, plommene, blåbærene og strimlet bladpersille i en bolle
- Lag en dressing av grand cru olivenolje, solbærbalsamico, nykvernet sort pepper og havsalt fra Camargue
- Hell dressingen over salaten og pynt til slutt med balsamicoperler
Ingredienser
- 2 stk Kokte rødbeter Store
- 50 g Blåbær
- 75 g Solbær
- 4 stk Plommer
- 10-12 stilker Bladpersille
- 6 ss Grand Cru Olivenolje Balansert
- 2 ss Solbærbalsamico
- Havsalt fra Camargue
- Sort Kampot Pepper Nykvernet
- Balsamicoperler Til pynt
Tilberedning
- Kutt rødbetene i små terninger
- Fjern steinen fra plommene og del dem i småbåter
- Bland rødbetene, plommene, blåbærene og strimlet bladpersille i en bolle
- Lag en dressing av grand cru olivenolje, solbærbalsamico, nykvernet sort pepper og havsalt fra Camargue
- Hell dressingen over salaten og pynt til slutt med balsamicoperler