Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

FARGERIK SALAT MED RØDBET, BLÅBÆR OG PLOMME

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Salat
Enkel
4

Porsjoner

2 stk

Kokte rødbeter

50 g

Blåbær

75 g

Solbær

4 stk

Plommer

11 stilker

Bladpersille

6 ss

Grand Cru Olivenolje

2 ss

Solbærbalsamico

Havsalt fra Camargue

Sort Kampot Pepper

Balsamicoperler
1. 

Kutt rødbetene i små terninger


2. 

Fjern steinen fra plommene og del dem i småbåter


3. 

Bland rødbetene, plommene, blåbærene og strimlet bladpersille i en bolle


4. 

Lag en dressing av grand cru olivenolje, solbærbalsamico, nykvernet sort pepper og havsalt fra Camargue


5. 

Hell dressingen over salaten og pynt til slutt med balsamicoperler


Tilberedning

1. 

Kutt rødbetene i små terninger


2. 

Fjern steinen fra plommene og del dem i småbåter


3. 

Bland rødbetene, plommene, blåbærene og strimlet bladpersille i en bolle


4. 

Lag en dressing av grand cru olivenolje, solbærbalsamico, nykvernet sort pepper og havsalt fra Camargue


5. 

Hell dressingen over salaten og pynt til slutt med balsamicoperler


ingredienser

2 stk

Kokte rødbeter

50 g

Blåbær

75 g

Solbær

4 stk

Plommer

11 stilker

Bladpersille

6 ss

Grand Cru Olivenolje

2 ss

Solbærbalsamico

Havsalt fra Camargue

Sort Kampot Pepper

Balsamicoperler

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter