SALAT MED RUCCOLA OG JORDBÆR

En nydelig salat som passer perfekt gjennom våren og sommeren. Ha den alene som en selvstendig rett eller som tilbehør til grillmaten.
30 min
Total tid 30 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Forrett, Lunsj, Salat

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skjær parmesanen på langs i tynne skiver, sett til side
  • Lag en dressing med mild olivenolje, pasjonsfruktbalsamico, urtesalt til salat & pasta og nykvernet kampotpepper. Sett til side
  • Anrett ruccola, jordbær og til slutt parmesan på en tallerken eller et flatt fat
  • Avslutt med å ringle dressingen over salaten
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Skjær parmesanen på langs i tynne skiver, sett til side
  • Lag en dressing med mild olivenolje, pasjonsfruktbalsamico, urtesalt til salat & pasta og nykvernet kampotpepper. Sett til side
  • Anrett ruccola, jordbær og til slutt parmesan på en tallerken eller et flatt fat
  • Avslutt med å ringle dressingen over salaten
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE