Tilberedning
- Skjær parmesanen på langs i tynne skiver, sett til side
- Lag en dressing med mild olivenolje, pasjonsfruktbalsamico, urtesalt til salat & pasta og nykvernet kampotpepper. Sett til side
- Anrett ruccola, jordbær og til slutt parmesan på en tallerken eller et flatt fat
- Avslutt med å ringle dressingen over salaten
Ingredienser
- 4 never ruccolasalat
- 4 små never jordbær
- Parmesan
- 4 ss mild olivenolje
- 2 ss Pasjonsfruktbalsamico
- nykvernet Hvitt Kampotpepper
- Urtesalt til salat & pasta
Tilberedning
- Skjær parmesanen på langs i tynne skiver, sett til side
- Lag en dressing med mild olivenolje, pasjonsfruktbalsamico, urtesalt til salat & pasta og nykvernet kampotpepper. Sett til side
- Anrett ruccola, jordbær og til slutt parmesan på en tallerken eller et flatt fat
- Avslutt med å ringle dressingen over salaten