Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SALT PANNEKAKE MED MOZZARELLA OG KANTARELLER

Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag
Middels
4

Porsjoner

Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær

PANNEKAKERØRE
0.2 l melk
2 stk frokostegg
1 ts sukker
100 g hvetemel
2 ss Hverdagsolje
1 ts salt
nykvernet Hvitt pepper
MARINERTE KANTARELLER
1 ss Hverdagsolje
1 neve kantareller
1 ss Olivenolje med hvitløk eller Intens olivenolje
1 ts Balsamico med tranebær
2 klyper Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort pepper
4 ss MOZZARELLA
4 ss Høstolje eller Intens olivenolje
4 stk fersk oregano
mozzarella (1 pr person)
2 ss Høstolje eller Intens olivenolje
1 ss Balsamico med tranebær
1 klype Urtesalt til salat & pasta
nykvernet sort pepper
4 never feldsalat
1. 

Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle


2. 

Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt


3. 

Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn


4. 

Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme


5. 

Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter


6. 

Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær


7. 

Smak til med havsalt og pepper


8. 

Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn


9. 

Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side


10. 

Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene


11. 

Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper


12. 

Ha dressingen over feldsalaten


13. 

Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje


14. 

Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen


15. 

Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen


16. 

Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang


Tilberedning

1. 

Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle


2. 

Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt


3. 

Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn


4. 

Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme


5. 

Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter


6. 

Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær


7. 

Smak til med havsalt og pepper


8. 

Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn


9. 

Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side


10. 

Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene


11. 

Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper


12. 

Ha dressingen over feldsalaten


13. 

Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje


14. 

Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen


15. 

Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen


16. 

Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang


Ingridienser

PANNEKAKERØRE
0.2 l melk
2 stk frokostegg
1 ts sukker
100 g hvetemel
2 ss Hverdagsolje
1 ts salt
nykvernet Hvitt pepper
MARINERTE KANTARELLER
1 ss Hverdagsolje
1 neve kantareller
1 ss Olivenolje med hvitløk eller Intens olivenolje
1 ts Balsamico med tranebær
2 klyper Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort pepper
4 ss MOZZARELLA
4 ss Høstolje eller Intens olivenolje
4 stk fersk oregano
mozzarella (1 pr person)
2 ss Høstolje eller Intens olivenolje
1 ss Balsamico med tranebær
1 klype Urtesalt til salat & pasta
nykvernet sort pepper
4 never feldsalat

Flere smaksrike

Oppskrifter