fbpx

SASHIMI AV HVIT FISK MED REDDIK-OG EPLEKOMPOTT

En smaksopplevelse utenom det vanlige når kveiten får innslag fra tropiske strøk
Middag Ceviche hvit fisk pasjonsfruktbalamico
Forberedelsestid 20 min
Porsjoner 4 Porsjoner
Hva lager du Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Fjern bladene og rasp reddikene eller kjør de i en foodprosessor. Rasp eplet
  • Bland reddikene og eplet sammen med saften av en ½ sitron, noen dråper Sommerolje og 1-2 klyper Espelette Chilipulver. Sett kompotten til side
  • Fjern stilkene og grovhakk koriander
  • Lag marinade med 2 ss Sommerolje, 1 ss limesaft, 1 ss Pasjonsfrukt balsamico, nykvernet Timut pepper og koriander
  • Skjær fisken (her bruker vi kveite) i tynneskiver. Dander fisken og reddik- og eplekompotten på en tallerken
  • Ringle marinaden over fisken og vent 5 minutter før servering. Dryss over Havsalt fra Camargue og skallet av en sitronen

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Fjern bladene og rasp reddikene eller kjør de i en foodprosessor. Rasp eplet
  • Bland reddikene og eplet sammen med saften av en ½ sitron, noen dråper Sommerolje og 1-2 klyper Espelette Chilipulver. Sett kompotten til side
  • Fjern stilkene og grovhakk koriander
  • Lag marinade med 2 ss Sommerolje, 1 ss limesaft, 1 ss Pasjonsfrukt balsamico, nykvernet Timut pepper og koriander
  • Skjær fisken (her bruker vi kveite) i tynneskiver. Dander fisken og reddik- og eplekompotten på en tallerken
  • Ringle marinaden over fisken og vent 5 minutter før servering. Dryss over Havsalt fra Camargue og skallet av en sitronen