SELLERIDIPP MED BALSMICO MED HVIT TRØFFEL

Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker
Bilde
Forberedelsestid 20 min
Total tid 20 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Ha gelatinplatene i kaldt vann
  • Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre
  • Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken
  • Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned
  • Pisk opp kremfløten og sett til side
  • Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt
  • Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten
  • Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel
  • Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering
  • Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs
  • Dander gulrøttene over kremen før servering
    Bilde
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Ha gelatinplatene i kaldt vann
  • Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre
  • Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken
  • Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned
  • Pisk opp kremfløten og sett til side
  • Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt
  • Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten
  • Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel
  • Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering
  • Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs
  • Dander gulrøttene over kremen før servering
    Bilde
Olivier Pean

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE