Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med hvit trøffel
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
Hvitt trøffelsalt
Frankrike
kr 129.00,-
Legg i handlekurv-
Sennep med honning
Frankrike
kr 129.00,-
Olivier PeanTilberedning
- Ha gelatinplatene i kaldt vann
- Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre
- Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken
- Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned
- Pisk opp kremfløten og sett til side
- Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt
- Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten
- Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel
- Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering
- Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs
- Dander gulrøttene over kremen før servering
Ingredienser
Ingredienser
- 200 g selleri
- ½ eggehvite
- 1 ss Sennep med honning
- 1 ts sitronsaft
- 1 dl H-melk
- 80 g kremfløte
- 1 gelatinplate
- Trøffelsalt
- 5 ss Olivenolje med hvit trøffel
- 2 ss Balsamico med hvit trøffel
- 4-5 regnbuegulrøtter
- 2-3 selleristenger
Olivier PeanTilberedning
- Ha gelatinplatene i kaldt vann
- Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre
- Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken
- Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned
- Pisk opp kremfløten og sett til side
- Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt
- Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten
- Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel
- Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering
- Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs
- Dander gulrøttene over kremen før servering
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BRENNESLE- OG SOLSIKKEFRØ PESTO
20 mTilbehørEnkelEn norsk pesto som du lager med solsikkefrø og lett tilgjengelig «ugress» fra din egen hage – utviklet av Rebecca Hawkes. Brennesle har høyt innhold av jern, kalsium og vitamin a, b og c, og er veldig sunn å innlemme i kostholdet ditt
BRENTE MANDLER MED BALSAMICO
20 mJulMediumBrente mandler med balsamicoeddik er en spennende vri på de klassiske julenøttene. Disse mandlene har alt som er godt; søtt, salt og sprøtt!
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -