Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SELLERIDIPP MED BALSMICO MED HVIT TRØFFEL

Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Perfekt på tapasbordet, til chips og rå grønnsaker

200 g selleri
0.5 eggehvite
1 ss Sennep med honning
1 ts sitronsaft
0.9 dl H-melk
80 g kremfløte
1 gelatinplate
Trøffelsalt
5 ss Olivenolje med hvit trøffel
2 ss Balsamico med hvit trøffel
5 regnbuegulrøtter
3 selleristenger
1. 

Ha gelatinplatene i kaldt vann


2. 

Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre


3. 

Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken


4. 

Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned


5. 

Pisk opp kremfløten og sett til side


6. 

Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt


7. 

Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten


8. 

Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel


9. 

Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering


10. 

Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs


11. 

Dander gulrøttene over kremen før servering


Tilberedning

1. 

Ha gelatinplatene i kaldt vann


2. 

Skrell sellerirot, del dem i terninger og forvell dem til de blir møre


3. 

Kjør sellerien glatt med sennepen og hell så i den oppvarmede melken


4. 

Tilsett gelatinplaten og kjøl alt ned


5. 

Pisk opp kremfløten og sett til side


6. 

Pisk eggehviten forsiktig med en klype trøffelsalt


7. 

Bland sellerikremen forsiktig med eggehviten, og vend deretter inn kremfløten


8. 

Smak til med Olivenolje med hvit trøffel og Balsamico med hvit trøffel


9. 

Fordel selleridippen over 4 tallerkener eller skåler og sett de i kjøleskapet til alt er klart til servering


10. 

Skrell gulrøttene og skjær dem i skiver på langs


11. 

Dander gulrøttene over kremen før servering


Ingridienser

200 g selleri
0.5 eggehvite
1 ss Sennep med honning
1 ts sitronsaft
0.9 dl H-melk
80 g kremfløte
1 gelatinplate
Trøffelsalt
5 ss Olivenolje med hvit trøffel
2 ss Balsamico med hvit trøffel
5 regnbuegulrøtter
3 selleristenger

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter