Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Gin Tonic balsamico
Italia
kr 249.00,-
Legg i handlekurv-
Oro Bailen
olivenoljeJaén, Spania, November 2021
kr 399.00,-
Legg i handlekurv-
Save nature
olivenoljeOliete, Spania, November 2021
kr 349.00,-
Forberedelsestid 20 min1 hrTotal tid 1 hr 20 minPorsjoner 4 porsjonerEnkel
Olivier PeanTilberedning
- Dressingen: Strimle hvitløksfeddene og bland de sammen med Sherryeddik, olivenolje, soyasaus, Gin Tonic balsamico og finhakket chili i en salatbolle
- Vask agurk og bank den med en kjevle. (På denne måten bryter man agurkens fiber). Del agurken i små biter med hendene og bland forsiktig bitene inn i dressingen
- Ha agurksalaten i kjøleskapet i minst 20 minutter, eller opptil 1 time
- Dryss med sesamfrø og grovhakket koriander før servering
Ingredienser
Ingredienser
- 1 stk økologisk agurk
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss Sherryeddik
- 3 ss mild olivenolje
- 3 ss soyasaus
- 3 ss Gin Tonic balsamico
- 1 ss fersk chili
- 1 ss sesamfrø
- ½ bunt koriander
Olivier PeanTilberedning
- Dressingen: Strimle hvitløksfeddene og bland de sammen med Sherryeddik, olivenolje, soyasaus, Gin Tonic balsamico og finhakket chili i en salatbolle
- Vask agurk og bank den med en kjevle. (På denne måten bryter man agurkens fiber). Del agurken i små biter med hendene og bland forsiktig bitene inn i dressingen
- Ha agurksalaten i kjøleskapet i minst 20 minutter, eller opptil 1 time
- Dryss med sesamfrø og grovhakket koriander før servering
Relaterte
Oppskrifter
APPELSIN- OG RØDBETSALAT MED SABA DRUEMOST
20 mLunsjEnkelFrisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
BROKKOLISUPPE MED BALSAMICO MED HVIT TRØFFEL
20 mForrettEnkelSmaksrik og sunn suppe som er perfekt både til lunsj og middag
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -