Tilberedning
- Legg kyllingbrystene på ett brett, gjerne mellom to bakeark, og klem de flate
- Lag marinaden med saften og skallet av sitrusfruktene, olivenolje, litt salt og kryddermiks til marinader og gryteretter
- Ha kylling og marinade i en bolle og la det marinere i kjøleskapet i alt fra 1 time til en hel dag
- Varm opp olivenolje i en stekepanne, ha i kyllingen og sjalottløken og stek på høy varme i 3 minutter på hver side
- Bland alle ingrediensene til salaten. Lag en dressing av mandarinsaften, balsamicoeddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper
- Ta kyllingen ut av pannen og legg til side. Hell marinaden i pannen og la den redusere
- Når marinaden har redusert en stund og blitt tykkere, ha kyllingen tilbake i pannen og varm den opp
- Server umiddelbart sammen med salaten. Smak til med litt ekstra kryddermiks om ønskelig
Ingredienser
TIL KYLLING OG MARINADEN
TIL SALATEN
Tilberedning
- Legg kyllingbrystene på ett brett, gjerne mellom to bakeark, og klem de flate
- Lag marinaden med saften og skallet av sitrusfruktene, olivenolje, litt salt og kryddermiks til marinader og gryteretter
- Ha kylling og marinade i en bolle og la det marinere i kjøleskapet i alt fra 1 time til en hel dag
- Varm opp olivenolje i en stekepanne, ha i kyllingen og sjalottløken og stek på høy varme i 3 minutter på hver side
- Bland alle ingrediensene til salaten. Lag en dressing av mandarinsaften, balsamicoeddik og olivenolje. Smak til med salt og pepper
- Ta kyllingen ut av pannen og legg til side. Hell marinaden i pannen og la den redusere
- Når marinaden har redusert en stund og blitt tykkere, ha kyllingen tilbake i pannen og varm den opp
- Server umiddelbart sammen med salaten. Smak til med litt ekstra kryddermiks om ønskelig