Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Sjokoladekrem med kakao & hasselnøtter
Frankrike
kr 149.00,-
Legg i handlekurv-
Balsamico med grapefrukt
Italia
kr 169.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med grønn sitron – 250ml
Abruzzo, Italia
kr 219.00,-
Legg i handlekurv-
Olivenolje med grønn sitron – 500ml
Abruzzo, Italia
kr 319.00,-
Forberedelsestid 20 minKoketid 30 minTotal tid 50 minPorsjoner 8 porsjonerEnkel
Olivier PeanTilberedning
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Bland halvparten av Olivenoljen med grønn sitron med Sjokoladekremen. Sett til side
- Del bananene i store biter på cirka 1 cm og tilsett Balsamico med grapefrukt
- Knus bananene med en visp. På denne måten får vi fremdeles biter av bananene
- Bland sammen hvetemel, sukker og bakepulver i en bolle
- Pisk egg i 10 minutter i en annen bolle og tilsett resten av Olivenoljen med grønn sitron
- Bland egg- og oljeblandingen sammen med hvetemelet, sukkeret og bakepulveret og pisk det sammen
- Tilsett bananene og sjokolade– og oljeblandingen og bland forsiktig
- Hell alt sammen i en smurt kakeform - 20 cm diameter
- Stekes i cirka 30 minutter
Ingredienser
Ingredienser
- 4 bananer
- 2 ss Balsamico med grapefrukt*
- 200 g hvetemel
- 100 g sukker
- 1,5 ss Sjokoladekrem med kakao & hasselnøtter
- 0,5 dl Olivenolje med grønn sitron
- 3 egg
- 3 ts bakepulver (små teskjeer)
*Balsamico med grapefrukt kan erstattes med Balsamico med blodappelsin
Olivier PeanTilberedning
- Forvarm ovnen til 180 grader
- Bland halvparten av Olivenoljen med grønn sitron med Sjokoladekremen. Sett til side
- Del bananene i store biter på cirka 1 cm og tilsett Balsamico med grapefrukt
- Knus bananene med en visp. På denne måten får vi fremdeles biter av bananene
- Bland sammen hvetemel, sukker og bakepulver i en bolle
- Pisk egg i 10 minutter i en annen bolle og tilsett resten av Olivenoljen med grønn sitron
- Bland egg- og oljeblandingen sammen med hvetemelet, sukkeret og bakepulveret og pisk det sammen
- Tilsett bananene og sjokolade– og oljeblandingen og bland forsiktig
- Hell alt sammen i en smurt kakeform - 20 cm diameter
- Stekes i cirka 30 minutter
Relaterte
Oppskrifter
BERLINERBOLLER FYLT MED SYLTETØY MED KIRSEBÆR & CHAMPAGNE
15 mBakstMediumNydelige, hjemmelagde berlinerboller fylt med Syltetøy med kirsebær & champagne… eller annet andre søte kremer om ønskelig
BLÅBÆR OG SOLBÆR MUFFINS MED HAVREGRYN
20 mBakstEn saftig og sunnere vri på muffins som passer utmerket til kaffen, men like god alene
BLÅBÆRMUFFINS
BakstDisse saftige blåbærmuffinsene har en myk og fruktig kjerne av friske blåbær. Kombinasjonen av balsamico og blåbær er helt nydelig! Perfekt å servere til kaffegjestene, på kakebordet i en bursdag eller som en overraskelse i matpakken!
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-