Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
Tilberedning
SJOKOLADEKREM
- Pisk eggeplommer, sukker og maisstivelse hvitt
- Varm melk og fløte i en kjele inntil det koker
- Hell halvparten av melkeblandingen over den hakkede sjokoladen og rør til en jevn konsistens
- Rør sjokoladeblandingen inn i resten av melk- og fløteblandingen. Rør så inn eggeplommeblandingen og la blandingen tykne på lav varme, rør konstant
- Hell blandingen over i serveringsglass – 2/3 dels fulle. Avkjøl og sett i kjøleskap
- Pisk krem av kremfløten. Ha kremen og Pistasjkremen lagvis i en sprøytepose. Topp hvert glass dekorativt med blandingen
- Server med en gang
Ingredienser
SJOKOLADEKREMEN
- 200 g mørk sjokolade - finhakket
- 3 eggeplommer
- 50 g sukker
- 25 g maisstivelse
- 20 cl kremfløte
- 80 cl helmelk
TOPPINGEN
Tilberedning
SJOKOLADEKREM
- Pisk eggeplommer, sukker og maisstivelse hvitt
- Varm melk og fløte i en kjele inntil det koker
- Hell halvparten av melkeblandingen over den hakkede sjokoladen og rør til en jevn konsistens
- Rør sjokoladeblandingen inn i resten av melk- og fløteblandingen. Rør så inn eggeplommeblandingen og la blandingen tykne på lav varme, rør konstant
- Hell blandingen over i serveringsglass – 2/3 dels fulle. Avkjøl og sett i kjøleskap
- Pisk krem av kremfløten. Ha kremen og Pistasjkremen lagvis i en sprøytepose. Topp hvert glass dekorativt med blandingen
- Server med en gang
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.