Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
BESTSELGER
Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
Italia
kr 149.00,-
Forberedelsestid 2 dTotal tid 2 dPorsjoner 8 porsjonerMedium
Tilberedning
TILBEREDNING – DAG 1
- Miks mandler og melis sammen i en food processor eller med stavmikser.
- Bland inn romtemperert smør, hvetemel og salt.
- Tilsett deretter eggeplommene, vaniljefrøene og limeskall.
- Dekk med plastfolie og ha i kjøleskapet i minst 12 timer.
TILBEREDNING – DAG 2
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Kjevle deigen så tynn som mulig (cirka 3 mm tykk), mellom 2 ark bakepapir. Ha den over i formen.
- Bruk en gaffel og stikk mange hull i tertebunnen.
- Stek tertebunnen i cirka 10-12 minutter. La bunnen avkjøles.
TILBEREDNING
- Pisk opp fløte.
- Bland Olivenolje med sitron med Pistasjkremen.
- Tilsett den piskede fløten i Pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen).
- Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte tertebunnen.
- Ha pasjonsfrukt over kremen og dander med frukt som jordbær, rips, blåbær og bringebær.
- Dryss melis over.
Notes
Lag gjerne en større porsjon av deigen, del så deigen opp i små biter og kjevle dem ut mellom 2 bakepapir. De flate platene med deig kan du så legge i fryseren, og på denne måten har du alltid tertedeig klar til bruk.Ingredienser
Ingredienser
INGREDIENSER TIL DEIGEN
- 100 g romtemperert smør
- 150 g hvetemel
- 65 g melis
- 3 g salt
- 25 g mandler eller 15 g mandelmel
- 2 små eggeplommer
- skall av 1 lime
- 1 vaniljestang
INGREDIENSER TIL FYLL
- 1,5 dl fløte
- 2,5 ss Pistasjkrem med olivenolje og ristede pistasjnøtter
- 2,5 ss Olivenolje med sitron
- 1 stk pasjonsfrukt (kan sløyfes)
- Jordbær
- Bringebær
- Rips
- Blåbær
Tilberedning
TILBEREDNING – DAG 1
- Miks mandler og melis sammen i en food processor eller med stavmikser.
- Bland inn romtemperert smør, hvetemel og salt.
- Tilsett deretter eggeplommene, vaniljefrøene og limeskall.
- Dekk med plastfolie og ha i kjøleskapet i minst 12 timer.
TILBEREDNING – DAG 2
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Kjevle deigen så tynn som mulig (cirka 3 mm tykk), mellom 2 ark bakepapir. Ha den over i formen.
- Bruk en gaffel og stikk mange hull i tertebunnen.
- Stek tertebunnen i cirka 10-12 minutter. La bunnen avkjøles.
TILBEREDNING
- Pisk opp fløte.
- Bland Olivenolje med sitron med Pistasjkremen.
- Tilsett den piskede fløten i Pistasjkremen og pisk raskt (litt om gangen).
- Spre fløte- og pistasjblandingen over den ferdig stekte tertebunnen.
- Ha pasjonsfrukt over kremen og dander med frukt som jordbær, rips, blåbær og bringebær.
- Dryss melis over.
Notes
Lag gjerne en større porsjon av deigen, del så deigen opp i små biter og kjevle dem ut mellom 2 bakepapir. De flate platene med deig kan du så legge i fryseren, og på denne måten har du alltid tertedeig klar til bruk.Relaterte
Oppskrifter
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
20 m17. maiEnkelAmuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
BRINGEBÆRMOJITO MED MYNTE OG SITRON
17. maiEnkelFrisk og leskende mocktail med vår Bringebærbalsamico eller Granateplebalsamico. Perfekt for de varme sommerkveldene eller som velkomstdrikk før maten
BRUSCHETTA À LA OLIVENLUNDEN
17. maiEnkelBruschetta er en italiensk klassiker og er perfekt til aperitivo, antipasti eller lunsj. Bruk gjerne gårsdagens brød dersom du har litt til overst.
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x