Tilberedning
TILBEREDNING HVETEBOLLER
- Ha det tørre i bakebollen.
- Tilsett melk og vann.
- Deretter ha i smør som er kuttet i terninger.
- La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter.
- Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så og slå den sammen igjen.
- Bak ut deigen til boller, trykk dem flate, og ordne en grop i midten.
- Pensle de med sammenpisket egg.
- Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til).
- Stek på 200 grader til de er ferdig (ca 10-15 min).
- Avkjøl på rist.
TILBEREDNING PISTASJKREM
- Ha alt i en bolle.
- Visp godt sammen.
- Ha så i sprøytepose.
- Sprøyt Pistasjkrem i midten av hvetebollen.
- Ha på melis rundt, og strø over hakkede pistasjnøtter.
Ingredienser
INGREDIENSER TIL BOLLER
INGREDIENSER PISTASJKREM
Tilberedning
TILBEREDNING HVETEBOLLER
- Ha det tørre i bakebollen.
- Tilsett melk og vann.
- Deretter ha i smør som er kuttet i terninger.
- La deigen stå og elte på lav hastighet i ca 25 minutter.
- Deretter la den heve i bollen til dobbel størrelse, for så og slå den sammen igjen.
- Bak ut deigen til boller, trykk dem flate, og ordne en grop i midten.
- Pensle de med sammenpisket egg.
- Hev til nesten dobbel størrelse (husk og dekk de til).
- Stek på 200 grader til de er ferdig (ca 10-15 min).
- Avkjøl på rist.
TILBEREDNING PISTASJKREM
- Ha alt i en bolle.
- Visp godt sammen.
- Ha så i sprøytepose.
- Sprøyt Pistasjkrem i midten av hvetebollen.
- Ha på melis rundt, og strø over hakkede pistasjnøtter.