Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
ÉDITION LIMITÉE
Heritage økologisk
olivenoljeLes Mèes, Haute-Provence, November 2021
kr 429.00,-
Legg i handlekurv-
Hvit Kampot pepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Urtesalt til fisk
Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Sennep med honning
Frankrike
kr 129.00,-
Porsjoner 4 porsjonerEnkel
Olivier PeanTilberedning
- Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig
- Strimle hodekålen i tynne skiver
- Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
- Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig
- Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten
- Grovhakk valnøttene
- Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter
Ingredienser
Ingredienser
Husk at skreien må være fryst i minst 24 timer før bruk
Olivier PeanTilberedning
- Skjær tynne skiver av skreien og sett til side kjølig
- Strimle hodekålen i tynne skiver
- Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sennep med honning. Visp inn Olivenolje og smak til med Urtesalt og nykvernet Hvitt pepper
- Vend inn dressingen med hodekålen. Sett til side kjølig
- Vask og finhakk gressløken og bland med kålsalaten
- Grovhakk valnøttene
- Dander skreiskivene over salaten og dryss over grovhakkede valnøtter
Relaterte
Oppskrifter
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
20 m17. maiEnkelAmuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
BIFFTARTAR MED SABA DRUEMOST OG URTEPREGET OLIVENOLJE
10 mForrettEnkelKlassisk biffrett som passer ypperlig til lunsj eller som forrett til deg og dine gjester
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-