Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SKREI LOINS MED SITRUS OG FENNIKEL

Frisk rett med skrei og sitrus. Nydelig til både lunsj og middag

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Frisk rett med skrei og sitrus. Nydelig til både lunsj og middag

balansert olivenolje

Havsalt fra Camargue

2

grapefrukt

2

appelsiner

Timut pepper

8 ts

Hvit balsamico**

4

skrei loins

1

sitrongress

0.5 ts

fennikelfrø

1. 

Forvarm ovnen 220 grader


2. 

Knus fennikelfrøene med en morter, og bland med Hvit balsamico


3. 

Skrell sitrusfruktene og lag fileter med en skarp kniv


4. 

Del sitrongress i to og knus litt


5. 

Smak til fisken med nykvernet Timut pepper og Havsalt fra Camargue


6. 

Ha de 4 skrei loinsene på et bakepapir, og ringle ca. 2 ts Hvit balsamico med fennikelsmak på hver fisk


7. 

Anrett loinsene med grapefrukt og appelsin, og ha over sitrongress


8. 

Lukk bakepapiret over fisken


9. 

Stek fisken i cirka 15 minutter


10. 

Ringle over Balansert olivenolje og server på varme tallerkener med ris som tilbehør


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen 220 grader


2. 

Knus fennikelfrøene med en morter, og bland med Hvit balsamico


3. 

Skrell sitrusfruktene og lag fileter med en skarp kniv


4. 

Del sitrongress i to og knus litt


5. 

Smak til fisken med nykvernet Timut pepper og Havsalt fra Camargue


6. 

Ha de 4 skrei loinsene på et bakepapir, og ringle ca. 2 ts Hvit balsamico med fennikelsmak på hver fisk


7. 

Anrett loinsene med grapefrukt og appelsin, og ha over sitrongress


8. 

Lukk bakepapiret over fisken


9. 

Stek fisken i cirka 15 minutter


10. 

Ringle over Balansert olivenolje og server på varme tallerkener med ris som tilbehør


ingredienser

balansert olivenolje

Havsalt fra Camargue

2

grapefrukt

2

appelsiner

Timut pepper

8 ts

Hvit balsamico**

4

skrei loins

1

sitrongress

0.5 ts

fennikelfrø

Flere smaksrike

Oppskrifter