SKREI LOINS MED SITRUS OG FENNIKEL

Frisk rett med skrei og sitrus. Nydelig til både lunsj og middag
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen 220 grader
  • Knus fennikelfrøene med en morter, og bland med Hvit balsamico
  • Skrell sitrusfruktene og lag fileter med en skarp kniv
  • Del sitrongress i to og knus litt
  • Smak til fisken med nykvernet Timut pepper og Havsalt fra Camargue
  • Ha de 4 skrei loinsene på et bakepapir, og ringle ca. 2 ts Hvit balsamico med fennikelsmak på hver fisk
  • Anrett loinsene med grapefrukt og appelsin, og ha over sitrongress
  • Lukk bakepapiret over fisken
  • Stek fisken i cirka 15 minutter
  • Ringle over Balansert olivenolje og server på varme tallerkener med ris som tilbehør

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen 220 grader
  • Knus fennikelfrøene med en morter, og bland med Hvit balsamico
  • Skrell sitrusfruktene og lag fileter med en skarp kniv
  • Del sitrongress i to og knus litt
  • Smak til fisken med nykvernet Timut pepper og Havsalt fra Camargue
  • Ha de 4 skrei loinsene på et bakepapir, og ringle ca. 2 ts Hvit balsamico med fennikelsmak på hver fisk
  • Anrett loinsene med grapefrukt og appelsin, og ha over sitrongress
  • Lukk bakepapiret over fisken
  • Stek fisken i cirka 15 minutter
  • Ringle over Balansert olivenolje og server på varme tallerkener med ris som tilbehør

Velkomstgave til deg!

FÅ 10% RABATT

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

EPOST-ADRESSE