Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SKREI MARINERT I OLIVENOLJE MED TRØFFEL MED TOMATSALAT

Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Middels
4

Porsjoner

Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel

800 g ryggfilet av skrei (kan erstattes med flyndre)
4 ts Olivenolje med hvit trøffel
1 ts Trøffelsalt
250 g cherrytomater
2 ss mild og fruktig Olivenolje
1 ss Balsamico med tomat & basilikum
Urtesalt til salat & pasta
2 ts strimlet basilikumblader
nykvernet Sort pepper
1 ss persilleblader
1 ss basilikumblader
1. 

Forvarm ovnen til 160 grader


2. 

Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett


3. 

Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt


4. 

La den marinere i 15 minutter


5. 

Stek fisken i cirka 10-12 minutter


6. 

Vask og del cherrytomatene i to


7. 

Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper


8. 

Hell dressingen over tomatene og vend den inn


9. 

Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen


10. 

Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 160 grader


2. 

Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett


3. 

Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt


4. 

La den marinere i 15 minutter


5. 

Stek fisken i cirka 10-12 minutter


6. 

Vask og del cherrytomatene i to


7. 

Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper


8. 

Hell dressingen over tomatene og vend den inn


9. 

Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen


10. 

Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen


Ingridienser

800 g ryggfilet av skrei (kan erstattes med flyndre)
4 ts Olivenolje med hvit trøffel
1 ts Trøffelsalt
250 g cherrytomater
2 ss mild og fruktig Olivenolje
1 ss Balsamico med tomat & basilikum
Urtesalt til salat & pasta
2 ts strimlet basilikumblader
nykvernet Sort pepper
1 ss persilleblader
1 ss basilikumblader

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter