Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel
Sesongens skrei piffet opp med nydelig smak av trøffel
Forvarm ovnen til 160 grader
Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
La den marinere i 15 minutter
Stek fisken i cirka 10-12 minutter
Vask og del cherrytomatene i to
Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
Hell dressingen over tomatene og vend den inn
Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen
Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen
Tilberedning
Forvarm ovnen til 160 grader
Del ryggfileten i 4 stk og legg den på bakepapir på et stekebrett
Ringle 1 ts Olivenolje med trøffel over fisken og dryss over Trøffelsalt
La den marinere i 15 minutter
Stek fisken i cirka 10-12 minutter
Vask og del cherrytomatene i to
Lag dressing med Balsamico og Olivenolje, tilsett basilikumbladene. Smak til med Urtesalt og nykvernet Sort pepper
Hell dressingen over tomatene og vend den inn
Ha hakkede persilleblader og hakkede basilikumblader sammen med Olivenolje. Bruk en stavmikser og kjør i ca 40 sekunder – til blandingen er glatt. Sil så blandingen
Dander fisken og tomatsalaten over en varm tallerken. Til slutt ringle urteoljen over tallerkenen
Ingridienser
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 119
kr 129
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 119
kr 129