SKREI MED TAPENADEDRESSING

I perioden januar til april har vi tilgang på den unike råvaren skrei. Kjøttet er delikat og har en fin fasthet og fantastisk smak. Her har Chef Olivier laget en nydelig skreirett med tapenaderessing
Skrei med tapenade dressing
Forberedelsestid 40 min
Koketid 15 min
Total tid 55 min
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
  • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
  • Forvarm ovnen til rundt 180°C
  • Stek skreien i ca. 10-15 minutter 
  • Ha dressingen over skreien før servering
    Skrei med tapenade dressing

TIPS: Server med kokte poteter

*Balsamico med tomat & basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple

    Olivier Pean

    Tilberedning
     

    • Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
    • Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
    • Forvarm ovnen til rundt 180°C
    • Stek skreien i ca. 10-15 minutter 
    • Ha dressingen over skreien før servering
      Skrei med tapenade dressing

    TIPS: Server med kokte poteter

    *Balsamico med tomat & basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple

      Olivier Pean

      Velkomstgave til deg!

      FÅ 10% RABATT

      Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.

      EPOST-ADRESSE