Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
NYHET!
First Harvest
olivenoljeItalia, 2. oktober 2022
kr 549.00,-
Legg i handlekurv-
Galioto
olivenoljeSicilia, Italia, Oktober 2021
kr 429.00,-
Legg i handlekurv-
Sort Kampotpepper
Kambodsja
kr 89.00,-
Legg i handlekurv-
Havsalt fra Camargue
Camargue, Frankrike
kr 109.00,-
Legg i handlekurv-
Sort olivenpaté med timian
Frankrike
kr 109.00,-
Forberedelsestid 40 minKoketid 15 minTotal tid 55 minPorsjoner 4 porsjonerMedium
Hva lager du MiddagOlivier PeanTilberedning
- Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
- Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
- Forvarm ovnen til rundt 180°C
- Stek skreien i ca. 10-15 minutter
- Ha dressingen over skreien før servering
TIPS: Server med kokte poteter
*Balsamico med tomat & basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple
Ingredienser
Olivier PeanTilberedning
- Gni fisken inn med havsalt. Vent 30 minutter, rens deretter fisken under vann
- Bland sammen Balsamico med tomat & basilikum og Sort olivenpaté, visp inn olivenolje. Smak til med nykvernet sort pepper
- Forvarm ovnen til rundt 180°C
- Stek skreien i ca. 10-15 minutter
- Ha dressingen over skreien før servering
TIPS: Server med kokte poteter
*Balsamico med tomat & basilikum kan erstattes med Balsamico med granateple
Relaterte
Oppskrifter
BABA GANOUSH
MiddagMediumDenne oppskriften på Baba Ganoush er utviklet @juliesmatblogg og vi anbefaler på det varmeste å prøve denne hjemme. I denne oppskriften får du også mulighet til å lære mer om hvordan milde, balanserte og intense olivenoljer brukes forskjellig i matlaging.
BLÅSKJELL MED TOMATBASERT MIDDELHAVSSAUS
25 mLunsjMediumSmakfull rett med blåskjell og tomat. Passer like godt om vinteren som en sommerkveld.
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
-
-