Tilberedning
- Rist sesamfrø i en tørr panne
- Finhakk gressløk
- Skjær skrei, squash og epler i små terninger
- Bland sammen skrei, eple, squash og gressløk med sitronsaft, grovhakkede mynteblader, balsamico, olivenolje fra Toscana og skall fra grønn sitron. Ha alt i kjøleskapet i 30 minutter
- Rett før servering; del avokado i terninger og finhakk koriander
- Tilsett avokado og bland sammen med skrei
- Ha tartaren på tallerkenen og pynt med sesamfrø og koriander
- Smak forsiktig til med nykvernet Timut pepper
- Server umiddelbart
Notes
*Blodappelsinbalsamico kan erstattes med Sitronbalsamico eller Hvit balsamico
Ingredienser
- 200 g fersk skreifilet
- 2 - 3 stilker gressløk
- ¼ stk søtt eple
- ½ stk squash
- 6 stk mynteblader
- 1 bunt koriander
- 1 stk grønn sitron - skallet og saften
- 1,5 ss Olivenolje fra Toscana eller Grønn sitronolje
- 1 ss Blodappelsinbalsamico*
- 1 ss sesamfrø
- 1 stk avokado
- nykvernet timut pepper
Tilberedning
- Rist sesamfrø i en tørr panne
- Finhakk gressløk
- Skjær skrei, squash og epler i små terninger
- Bland sammen skrei, eple, squash og gressløk med sitronsaft, grovhakkede mynteblader, balsamico, olivenolje fra Toscana og skall fra grønn sitron. Ha alt i kjøleskapet i 30 minutter
- Rett før servering; del avokado i terninger og finhakk koriander
- Tilsett avokado og bland sammen med skrei
- Ha tartaren på tallerkenen og pynt med sesamfrø og koriander
- Smak forsiktig til med nykvernet Timut pepper
- Server umiddelbart
Notes
*Blodappelsinbalsamico kan erstattes med Sitronbalsamico eller Hvit balsamico