Produkter
Produkter Brukt I Denne Oppskriften:
-
Balsamico med hvit trøffel
Italia
kr 199.00,-
Legg i handlekurv-
GULLVINNER
Hverdagsolje
olivenolje - 750mlHellas, 2021
kr 329.00,-
Legg i handlekurv-
Hvitt trøffelsalt
Frankrike
kr 129.00,-
Forberedelsestid 25 minKoketid 25 minTotal tid 50 minPorsjoner 4 porsjonerMedium
Olivier PeanTilberedning
Tilberedning garnityr
- Finhakk hvitløken og fjern bladene fra timianstilken
- Vask stein- og aromasoppen og del de i 4. Del kantarellene og sjampinjongen i 2
- Skrell rotgrønnsakene og pastinakken og skjær de i 4. Del kålrotskiven og selleriroten i 4. Forvell rotgrønnsakene
- Fres den finhakkede hvitløken i en middels varm panne i 1 minutt, deretter tilsett all soppen og timianen med 1 ss Hverdagsolje og 1 ss smør og stek i knappe 30 sekunder
- Varm opp rotgrønnsakene med soppen i 1 til 2 minutter på middels varme
Saus tilberedning
- Vask og skjær soppen i grove biter
- Finhakk sjalottløken og fres de i en stekepanne med 2 ss Hverdagsolje og 1 ss smør, før du tilsetter all soppen. Stek på middels varme i 5 minutter
- Tilsett hvitvinen og laurbærbladene og la det småkoke i 3 minutter
- Tilsett melk og fløte og la det fortsette å småkoke i 20 minutter
- Når sausen er ferdigkokt, kjør den glatt og sil
Anretning
- Fordel garnityren, all soppen og rotgrønnsakene i 4 dype tallerkener
- Ringle 1 ss Balsamico med hvit trøffel over hver porsjon
- Varm opp sausen og miks den på nytt med en stavmikser for å få mest mulig skum. Fordel det så over hver tallerken
- Før servering, ringle 1 ts Olivenolje med hvit trøffel over
Ingredienser
Ingredienser
Garnityr
Saus
- steinsopprester fra garnityren
- 1 neve kantareller
- 3 sjampinjonger
- 1 nevte soppblanding
- 2 sjalottløk
- 3 laurbærblader
- 2,5 dl eplejuice
- 2,5 dl hvitvin
- 0,5 l fløte
- 0,5 l melk
- 4 ss Hverdagsolje
- 2 ss smør
- Trøffelsalt
- Olivenolje med hvit trøffel
Olivier PeanTilberedning
Tilberedning garnityr
- Finhakk hvitløken og fjern bladene fra timianstilken
- Vask stein- og aromasoppen og del de i 4. Del kantarellene og sjampinjongen i 2
- Skrell rotgrønnsakene og pastinakken og skjær de i 4. Del kålrotskiven og selleriroten i 4. Forvell rotgrønnsakene
- Fres den finhakkede hvitløken i en middels varm panne i 1 minutt, deretter tilsett all soppen og timianen med 1 ss Hverdagsolje og 1 ss smør og stek i knappe 30 sekunder
- Varm opp rotgrønnsakene med soppen i 1 til 2 minutter på middels varme
Saus tilberedning
- Vask og skjær soppen i grove biter
- Finhakk sjalottløken og fres de i en stekepanne med 2 ss Hverdagsolje og 1 ss smør, før du tilsetter all soppen. Stek på middels varme i 5 minutter
- Tilsett hvitvinen og laurbærbladene og la det småkoke i 3 minutter
- Tilsett melk og fløte og la det fortsette å småkoke i 20 minutter
- Når sausen er ferdigkokt, kjør den glatt og sil
Anretning
- Fordel garnityren, all soppen og rotgrønnsakene i 4 dype tallerkener
- Ringle 1 ss Balsamico med hvit trøffel over hver porsjon
- Varm opp sausen og miks den på nytt med en stavmikser for å få mest mulig skum. Fordel det så over hver tallerken
- Før servering, ringle 1 ts Olivenolje med hvit trøffel over
Relaterte
Oppskrifter
-
Velkomstgave til deg!
FÅ 10% RABATT
Meld deg på vårt nyhetsbrev og få en velkomstgave som gir deg -10% ditt neste kjøp.
EPOST-ADRESSE
Lagre handlekurven din?
x -
GULLVINNER