Tilberedning
- Varm ovnen til 240 grader.
- Del sjøkrepsene på langs. Ta ut pavepartiet øverst i hodet og fjern strengen i halepartiet.
- Vask sitronen nøye og tørk den.
- Finhakk hvitløk, estragon, ingefær og rasp sitronskall.
- Bland dette med olivenolje.
- Pensle olivenolje-blandingen over sjøkrepsene.
- Ha de i ovnen i maks 2 minutter.
- Dander de på varme tallerkener og dryss over noen klyper Espelette Chilipulver AOP.
- Ringle over Juleolje og press litt sitronsaft over sjøkrepsene.
- Til slutt, dryss over litt Havsalt fra Camargue.
- Server umiddelbart.
Ingredienser
- 16 små sjøkreps (langoustines)
- 4 ss Juleolje* *Juleolje kan erstattes med intens olivenolje
- 1 ts hvitløk (finhakket)
- 1 ts estragon (finhakket)
- 1 ts ingefær (finhakket)
- ½ økologisk sitron
- Espelette Chilipulver AOP
- Havsalt fra Camargue
Tilberedning
- Varm ovnen til 240 grader.
- Del sjøkrepsene på langs. Ta ut pavepartiet øverst i hodet og fjern strengen i halepartiet.
- Vask sitronen nøye og tørk den.
- Finhakk hvitløk, estragon, ingefær og rasp sitronskall.
- Bland dette med olivenolje.
- Pensle olivenolje-blandingen over sjøkrepsene.
- Ha de i ovnen i maks 2 minutter.
- Dander de på varme tallerkener og dryss over noen klyper Espelette Chilipulver AOP.
- Ringle over Juleolje og press litt sitronsaft over sjøkrepsene.
- Til slutt, dryss over litt Havsalt fra Camargue.
- Server umiddelbart.