fbpx

SMÅ SJØKREPS MED URTEDRESSING

olivenlunden oppskrifter forrett sjokreps med urtedressing olivenolje chilipulver havsalt
Total tid 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Course Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Varm ovnen til 240 grader.
  • Del sjøkrepsene på langs. Ta ut pavepartiet øverst i hodet og fjern strengen i halepartiet.
  • Vask sitronen nøye og tørk den.
  • Finhakk hvitløk, estragon, ingefær og rasp sitronskall.
  • Bland dette med olivenolje.
  • Pensle olivenolje-blandingen over sjøkrepsene.
  • Ha de i ovnen i maks 2 minutter.
  • Dander de på varme tallerkener og dryss over noen klyper Espelette Chilipulver AOP. 
  • Ringle over Juleolje og press litt sitronsaft over sjøkrepsene.
  • Til slutt, dryss over litt Havsalt fra Camargue. 
  • Server umiddelbart.

Tilberedning
 

  • Varm ovnen til 240 grader.
  • Del sjøkrepsene på langs. Ta ut pavepartiet øverst i hodet og fjern strengen i halepartiet.
  • Vask sitronen nøye og tørk den.
  • Finhakk hvitløk, estragon, ingefær og rasp sitronskall.
  • Bland dette med olivenolje.
  • Pensle olivenolje-blandingen over sjøkrepsene.
  • Ha de i ovnen i maks 2 minutter.
  • Dander de på varme tallerkener og dryss over noen klyper Espelette Chilipulver AOP. 
  • Ringle over Juleolje og press litt sitronsaft over sjøkrepsene.
  • Til slutt, dryss over litt Havsalt fra Camargue. 
  • Server umiddelbart.