Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BUDDHA BOWL SOMMERSALAT

En herlig og mettende sommersalat med halloumi og ananas. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.

Totaltid: 30 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou, Salat
Enkel
4

Porsjoner

En herlig og mettende sommersalat med halloumi og ananas. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.

2 dl

fullkorn couscous

2 never

ruccola

1 ss

Ananasbalsamico

2 ss

Husets olje

400 g

cherrytomater, gjerne i forskjellige farger og delt i to

1 stk

agurk i skiver

litt frisk oregano og mynte, hakket

Urtesalt til salat & pasta

1 stk

ananas

1 ss

Ananasbalsamico

2 ss

Sommerolje - Pago De Espejo

1 glass

Sorte Tanche oliven

400 g

halloumi

50 g

fetaost

1. 

Tilbered couscous etter pakkeanvisning, ha i litt husets olivenolje og sett til side.


2. 

Bland sammen agurk, tomater, oregano, sommerolje og ananasbalsamico og smak til med urtesalt. La stå i noen minutter slik at smakene får satt seg litt.


3. 

Skrell og skjær ananas i biter.


4. 

Rør couscousen luftig med en gaffel og blant i litt ananasbalsamico og ruccola.


5. 

Anrett salaten i dype skåler. Legg couscous med ruccola i bunnen. Legg deretter i tomat og agurksalat, ananas og sorte oliven.


6. 

Skjær halloumi i ca. 1 cm tykke skiver og tørk dem med et kjøkkenpapir. Stek osten raskt på begge sider i litt olje i en stekepanne ved sterk varme. Halloumi må serveres varm, for den blir seig og tørr når den kjøles ned igjen.


7. 

Legg på den varme halloumien, smuldre over litt fetaost og avslutt med et dryss mynte.


Tilberedning

1. 

Tilbered couscous etter pakkeanvisning, ha i litt husets olivenolje og sett til side.


2. 

Bland sammen agurk, tomater, oregano, sommerolje og ananasbalsamico og smak til med urtesalt. La stå i noen minutter slik at smakene får satt seg litt.


3. 

Skrell og skjær ananas i biter.


4. 

Rør couscousen luftig med en gaffel og blant i litt ananasbalsamico og ruccola.


5. 

Anrett salaten i dype skåler. Legg couscous med ruccola i bunnen. Legg deretter i tomat og agurksalat, ananas og sorte oliven.


6. 

Skjær halloumi i ca. 1 cm tykke skiver og tørk dem med et kjøkkenpapir. Stek osten raskt på begge sider i litt olje i en stekepanne ved sterk varme. Halloumi må serveres varm, for den blir seig og tørr når den kjøles ned igjen.


7. 

Legg på den varme halloumien, smuldre over litt fetaost og avslutt med et dryss mynte.


ingredienser

2 dl

fullkorn couscous

2 never

ruccola

1 ss

Ananasbalsamico

2 ss

Husets olje

400 g

cherrytomater, gjerne i forskjellige farger og delt i to

1 stk

agurk i skiver

litt frisk oregano og mynte, hakket

Urtesalt til salat & pasta

1 stk

ananas

1 ss

Ananasbalsamico

2 ss

Sommerolje - Pago De Espejo

1 glass

Sorte Tanche oliven

400 g

halloumi

50 g

fetaost

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter